Årets ferie

torsdag 21. juni 2018

Himmel så dårlig jeg har vært de siste do døgnene - hvis jeg ikke blir bedre i morgen så er det rett til legen altså !

Til tross for det kanskje labre innlegget fra for to dager siden så gleder vi oss alle til ferie. Men jeg tenker at det også er greit å dele de andre tankene som mange surrer rundt med i forbindelse med å forlate den trygge bobla i hverdagen.

Men nå: Årets ferie.

Vi kjører til Harstad med hamsteren Harry før vi kjører videre til Bodø og overnatter en natt før vi reiser til Oslo på søndag kveld. Der overnatter vi på en liten natt siden vi må opp så himla tidlig og så flyr vi videre til London klokken 7 på morgenen. Gjessssp ! Så er vi bare 2,5 timer på flyplassen i London før vi starter på den lange flyplassen til Orlando hvor vi lander i 15-tiden lokal tid (norsk tid: 21). Og her skal vi bo:Hotellet - Cabana Bay Beach resort - ligger rett ved siden Universal studios og den nye vannparken som åpnet for ett år siden, nemlig Vulcano Bay:


Og parken kan vi bruke så mye vi vil i dagene vi er der. 

Bortsett fra vannparken så har jo parken som ligger like ved noen andre herlige høydepunkter:

Fra Island of Adventure-delen.Bilde fra den andre delen av parken. 


Og så har vi jo også DisneyWorld med sine 5 (!) parker her også - og her skal vi nok bruke en del tid ja. Parkene i DisneyWorld er:Fra Magic kingdom-park


Epcot


Hollywood studios
Disney Animal KingdomDisney Typhoon beach - vannpark


Disney Blizzard Beach - vannpark


Ja, og så har vi litt andre ting oppi erme som vi har tenkt til å finne på der borte - men alt dette er ikke avklart enda.

Etter dette er det hjem til Norge og Bodø og Harstad hvor vi er hvert år. Det blir greit !

Ingen kommentarer:

by mlekoshi