Utenfor huset

fredag 10. august 2018


Da er sommerferie-innleggene ferdig her inne - og det er best å bare hoppe ut i hverdagen. Jeg kan fortelle om at vi kom hjem til en plen som var herjet og høy. Ugresset og mosen hadde virkelig fått koset seg i år, og vi har brukt mange dager med å prøve å få orden på plenen. Etter flere runder med klipping gikk vi i gang med plenlufting/mosefjerner (maskinen Frank kjører på bildet over) - og når mose og ugress var på vei bort så var det ikke mye gress igjen på store deler av plenen. Dessverre. Så her må det tas tak. Og det har vi gått i gang med nå. Men planene er mange, så det tar nok litt tid. Gjerde og store områder med platting og levegger. Ohoy - det blir mye jobb ! 



Men det vi i vår ble enige om å starte på når vi kom hjem var å bygge om carporten til en garasje - og det har vi startet på nå. Frank jobber med å grave ut hele garasjen, og så skal vi støype før vi drar ut carporten 1,4 meter og bygger inn garasjen. Gjett om det er litt å gjøre fremover ! Men vi syntes sånt er spennende vi. Målet er å ha denne ferdig nå i høst slik at vi får ordnet klart der inne før vinteren kommer, og da kan vi heller begynne inne med prosjektene der.

Men først: I dag fyller August 9 år ! Så da skal det feires i flere dager med familie. Bursdagsfest med venner kommer senere når skolen har begynt å vennene har kommet seg tilbake til byen.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi