Hage og interiør.

tirsdag 14. august 2018


Klar for en stor interiør-høst ? Nå kjennes det som det er skikkelig høst ute i alle fall, så da er det bare å dele alt som kommer (igjen). Den gamle trillebården måtte bare ta kvelden etter noen meter med graving. Den var tross alt bare en hage-trillebård.  


Så det kom en ny større trillebård i hus - og etter det har vi hakket, måket og trillet jord og steinmasser etter den store gullmedaljen. Nå er det ikke mange meter igjen før vi starter med støpning av ringmur og gulv til det som blir vår nye garasje. Her blir den til skritt for skritt. Vi må rive bod innerst i carporten og så må vi bygge ut selve carporten før vi bygger den om til garasje. Vi har jo organisering på hjernen, så der inne blir det bra - og Frank sitt nye "hobbyrom".

Etter at vi har gjort dette så vet jeg ikke om vi rekker å bygge platting rundt resten av huset - det kommer litt ann på været og hvordan høsten blir. Men det er i alle fall planen: bygge platting, sette opp redskapsbod, og legge heller på den kjipe plenen som ikke vil være plen.

Så kommer kulden, og da beveger vi oss inn. Da er det tre rom som skal gjøres ferdig: Hilde sitt ungdomsrom har litt småting igjen før det er ferdig så er det August og vårt rom sin tur.

Vi har selvsagt planer for badet og 2. etasjen - men det skal jeg fortell om etter hvert.
Ingen kommentarer:

by mlekoshi