Jeg har jo mange ganger skrevet om min kreative kløe - og den er alltid ille på høsten og på våren. Høsten for da er det liksom på tide og trekke inn i hulen igjen - på våren fordi at da har jeg energi igjen etter vinteren. Så nå har jeg altså kreativ klør igjen. Og da tenker jeg på håndarbeid - i tillegg til interiør og hage. Garasjen står nå i ro i to uker mens vi har to fotballhelger og en bursdagshelg. Så da plundrer jeg litt inne med håndarbeid. Og heldige meg - jeg har en gutt som elsker klær jeg syr til han. Så han ble med meg til stoffbutikken her i Tromsø og valgte stoffer som han vil at jeg skal sy han generer/skjorter mv. av. Herlige gutten ! 


Så da stoffbutikken på lørdag og søndag hadde salg bestilte vi sammen det han hadde ønsket - og er stoffene ferdigvasket og klar til å sys av.


Vi hentet også frem stoffene jeg har bestilt inn fra utlandet de siste månedene - ikke det at August vil ha klær av alt dette. Men det er også en annen grunn: Jeg skal mest sannsynlig delta på design-messe i november. Så da kan jeg sy litt til både jente og gutt. Digger denne da - Harry Potter og Jurassic Park. Helt i vår ånd. Og neste helg skal August faktisk feire 9. årsdagen sin med Jurassic Park-bursdag. Det blir bra ! Men nå er jeg veldig klar til å sy - og se om jeg finner de perfekte egenkomponerte mønstrene.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi