Pop-up

onsdag 26. september 2018
Ja, jeg VET. Nok betongarbeidsprat. Bare en siste liten en: Se på den fine (våte - vi må vanne denne greia i noen dager enda) skarpe betongkanten vi fikk da vi tok av forskalingen ! Meget fornøyd !

Men over til noe annet kreativt - som mange av dere vet så driver jeg nettbutikken ES Design. Nå har den ikke vært så veldig aktiv etter sommeren på grunn av situasjonen vi har vært i. Jeg har flere puter som ligger klare uten at jeg har lagt de ut i butikken. Og jeg har også flere plagg jeg sitter å syr på som også skal ut dit snart. Jeg begynner faktisk å få litt bedre tid nå, og det er deilig. Men det første som kommer er ES Design sine miljøpose (handleposer) med tekst jeg har laget. Disse blir levert i små poser som er integrert i selve handleposen. Lett og ta med i veska. Her får dere for første gang et lite glimt at posene.


En med et alvorlig budskap og to med litt humor - den den nordnorske er jo spesielt for oss her nord.

Jeg syr en del nå frem til jeg skal delta på litt forskjellig i november og desember. Først skal jeg delta på "et marked 2018" som er et designjulemarked her i Tromsø. Jag deltok for masse masse år siden, men fikk spørsmål om å delta i år igjen.


I tillegg til det skal jeg stå på "plan 3" på Veita handlesenter midt i Tromsø sentrum. Her kan du leie pop-up-butikker for en dag eller mer. Og i hele desember er det julemarked her oppe - med søndagsåpen. Så jeg skal stå her den 8. og 9. desember + 15. og 16. desember.
Jeg gleder meg !

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempekoselig! Jeg skal komme å besøke deg ����

Elise sa...

Så koselig ! Jeg gleder meg ! :)

Fam sa...

Æ ska seff også komme! Haha :D

Elise sa...

Haha - herlig :P

by mlekoshi