Konfirmasjonen

torsdag 17. januar 2019


Jeg fikk fort dårlig samvittighet for alt det negative jeg delte for ett par timer siden. Så jeg kjører på med en positiv post med en gang jeg ! Og da begynner jeg egentlig på det som er veldig hyggelig, selv om det er litt jobb fremover, nemlig: Hilde sin konfirmasjon ! Nå er det ikke så altfor lenge til den store dagen, så vi er i full gang med planleggingen. Hvis noen har supre tips så er det bare å dele !

Men først: Hun har konfirmasjon allerede tidlig i mai måned. Vi begynte å planlegge dette for ganske lenge siden, men bare det som var nødvendig. Nå først begynner vi virkelig å komme i gang med planene. Hun skal konfirmere seg humanetisk - og festen skal være på den verneverdige skihytta på Tromsøya. Hytten ble renovert i 2009 og bygget på. Den er nå perfekt for store selskaper - og jeg har ikke bilder av alt her. Men den har alt av innlegg, prosjektor, et stort industrikjøkken med alt fra isbitmaskin, kjølerom, dampovn, masse kjøleskap, plass til buffet, garderober, del med store glassvinduer over utsikten osv. osv. Veldig fint - og enda finere IRL oppdaget vi da vi var der på befaring tidligere denne uken.
Fargene er som dere ser varmt - i brune, svarte og røde toner. Så vi bestemte oss - jeg og Hilde - for lenge siden for at vi skulle ha fargene gammelgull, marineblå og burgunder her. 


Det blir garantert veldig fint ! Jeg gleder meg masse til å vise dere underveis i planleggingen. Dit vi holder på med akkurat nå er invitasjonene som skal ut nå straks. De kommer til å være i fargene marine og foliert gull. 3 kommentarer:

Pepperkakefjellet sa...

Jeg gleder meg til å se hva dere gjør! Det er fremdeles noen år til vi kan konfirmant, men vi har selvsagt begynt å snakke om det :) Stedet dere skal være ser helt magisk ut!!

Elise sa...

Så artig - ja, jeg gleder meg til å dele jeg :) Jeg tror det blir helt magisk ! :)

yanmaneee sa...

curry shoes
yeezy boost 350
calvin klein outlet
lebron shoes
jordan shoes
curry 6
stephen curry shoes
calvin klein
louboutin outlet
yeezy 500

by mlekoshi