Oppebevaring av symønster

tirsdag 26. februar 2019


Jeg tenkte jeg skulle komme med et lite sy-tips igjen: Nemlig oppbevaring av symønster. Jeg kjøper de fleste symønster online i form av nedlastbare pdf-filer som jeg printer ut og teiper sammen før jeg tegner ønsket størrelse på mønster-vlies. Og alt dette tar jo litt plass. Jeg har forsøkt ulike måter å oppbevare dette på, og sett mange andre oppbevare det på ulike måter. Men det som fungerer best for MEG er å oppbevare både mønstereret med alle størrelsen og de utklipte delene i disse rørene.  


Når jeg trenger et mønster drar jeg bare med meg mønsterrullen på kjøkkenbordet og drar ut alt sammen der. Rullene kjøper jeg på Staples til sånn ca. 33 kroner pr stykk. Men drømmen hadde jo vært en A0- printer... og plass til å ha en A0-printer. 

by mlekoshi