Quidditch - team captain

søndag 10. mars 2019Siste dagen av vinterferien vår - og gjett hvem som sitter her rett før leggetid med vondt i hele kroppen og feber. Jada. Typisk ! Jeg har jo en utrolig hektisk ute foran meg med jobbreise på torsdagsmorgen. Jeg MÅ bli bra - fort. Men før jeg ble pjusk så fikk vi vært lite ute i det fine været og jeg fikk sydd ferdig denne Harry Potter genseren til August. Det er gullvinyl som er presset på - og stoffet er helt umulig å få tak. Nå er jeg snart fri for det i denne fargen. Men August ble fornøyd. Han er jo straks ti år, og dette er helt på grensen av hva han syns er greit å gå med på skolen, han er jo så sensitiv på sånn. Men da den var ferdig var han fornøyd.


Den er sydd av isoli (det brune stoffet) og dette HP-stoffet som er cotton lycra. Den er sydd av samme mønster som jeg brukte på denne genseren


Fremsiden er gull-vinyl med logo fra de fire HP-husene.


Jeg syntes ryggen er det kuleste - Team captain ! I gull-vinyl.
Halsen er deilig i myk isoli - her er den brettet ned. 


Og her er den brettet opp. Ingen kommentarer:

by mlekoshi