#KEEPINGITREAL

onsdag 20. mars 2019


Gjett hva som skjer her`a ?!? Vell - jeg skrev for noen dager siden at jeg ikke akkurat er stormende fornøyd med kroppen nå om dagen. Frank startet å trene jenvlig etter han ble syk - og er i ganske så god form om dagen. Det er bare jeg som går motsatt vei. Jeg vil ha en kropp jeg trives i og som funker ! En kropp med energi. Og når vi putter helseaspektet oppi det hele, siden vi vet hvor fort ting kan gå andre veien, så MÅ jeg ta grep nå. Jeg vil være i form og jeg vil ha masse energi til å være meg i tillegg til alt jeg driver med ungene. Jeg hadde en wake-up-call når jeg prøvde bunaden - så jeg har nå inngått et lite samarbeid - et bidrag - hvor jeg kommer i gang med treningen min allerede denne uken. Og inn døra kom for to dager siden en romaskin.  

Men jeg lo godt da Frank satt og skrudde sammen maskinen mens jeg spiste en sjokkis for å feire at den var kommet i hus. Litt sånn galgenhumor må vi vell ha. Den var kjøpt inn tidligere på dagen, og jeg hadde kjørt rundt som en gal i flere timer med ungene mens Frank jobbet overtid. Så da blir det sånn. 

Hvorfor romaskin? Det tar jeg i et eget innlegg med informasjon ++ Ville bare vise dere hvorfor jeg smiler litt her om dagen. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi