Flere tunikaer

mandag 10. juni 2019


Denne langhelgen har jeg, i tillegg til å planlegge alt vi skal gjøre de kommende ukene, brukt litt tid på arbeidsrommet og sydd ett par tunikaer i strl. 3 år. Alt jeg syr for salg legger jeg ut på facebook-siden til bedriften. Den finner du ved å gå inn på adressen esdesign.no som tar deg rett til facebook-siden. Disse tunikaene er litt spesielle, i tillegg til at de er sydd av sjeldent importert CL-stoff, for de er sydd som en tunika med 2/3 arm. Slik kan du gjerne bruke dem som kjole før barnet er gammel nok til å bruke den som tunika. Dermed har den lang levetid. De er sydd av french terry eller isoli i tillegg til import-stoffet. 
Så denne lilla tunikaen er altså i strl 3 år - og den kommer med et stilig "pow"-stoff og så har jeg laget et merke på brystet i vinyl som jeg har trykket på i flere lag og farger.


Denne herlige Dumbo-kjolen er laget i rød frensh terry, med gul kantebånd og mer herlig importert dumbo-stoff i deilig myk cotton lycrastoff. 


På brystet har jeg trykket dumbo-silhuetten i gull-vinyl. 

Jeg det er litt småkoselig å jobbe med litt småplagg i deilige fargekombinasjoner. Nå må jeg nok gå tilbake til å sy litt til ungene og til meg selv også før ferien. August har allerede fått flere t-skjorter og Hilde har også fått litt. Så jeg må legge en plan med flere t-skjorter og shortser til de begge to. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi