Søndag

søndag 9. juni 2019


Så første uken i 100 % jobb etter armbruddet var hektisk. Men det er jo ukene før sommeren uansett - masse seriekamper, foreldremøte, sommeravslutninger, klipptimer, passtimer, bursdager, dugnader osv. osv. Slik er det alltid før man skal på ferie. Og siden planlegge-Elise freaker ut med tanke på at vi nå går inn i vårt andre år med sen-planlagt ferie (dvd. at den enda ikke er planlagt ferdig...) så er alt litt halvveis. Da er det godt med en langhelg. 

Vi har brukt en del tid den siste uken på å selge lodd som dugnad til inntekt for fotballlaget til Hilde som skal på treningsleir. Jeg går sammen med henne mens hun ringer på å selger lodd. Det er rimelig kjedelig å gå og surre rundt i veien i timesvis, men hun har hatt noen ubehagelige opplevelser fra folk som ikke greier å være hyggelig eller oppføre seg. Skam på slike folk! Vi opplever jo det samme når vi går på årets innsamlingsaksjon for NRK. Men det går litt tid med der. Så i går kveld (les: i natt..) satt jeg å sydde litt igjen. Jeg syr når jeg har tid og overskudd. Slik må det være. Og nå er det en herlig tunika-kjole i strl. 3 år som trylles frem fra covermaskinen. Jeg kan faktisk ikke få beskrevet akkurat hvor fornøyd jeg er med den nye maskinen. Fantastisk ! 

- Uklart bilde fra iPhonen, men må likevel deles for det er så herlig -

En annen herlig ting med at sommeren er kommet er at ungene farter utenfor ørene igjen. På bildet over har storegutt vært ute i skogen og bygget hytte. Herlig ! 

Nå tripper jeg bare litt rundt her å planlegger alt som skal skje i neste uke. Masse møter, kamper osv. også denne uken. Men da skal garasjen gjøres ferdig - og så skal vi begynne på rommet til August. Det gledes ! 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi