Hogwarts tunika

lørdag 25. mai 2019

Herregud jeg er så udugelig ! Jeg har sittet å pjusket litt med å sy en enslig liten kjole (tester nytt mønster), og det tar ca. femti ganger mer tid en til vanlig. Nå jeg kan begynne å trappe ned på bruken av ortose i neste uke så begynner livet litt igjen altså. Haha - all drama her.

Men altså - jeg har da brukt dagevis på en liten tunika-kjole, og da stortsett med ei hånd. Men det klør virkelig etter å få testet den nye cover-maskinen min. Jeg har fått sydd en prøvelapp før jeg begynte på denne kjolen og det var virkelig kjærlighet fra første sting ! Så her en del bilder av tunikaen - i strl. 4 år. Og som du ser så er det igjen Harry Potter som er temaet - og på brystet er det gull-vinyl med alle Hogwarts sine fire hus. Det er vanskelig å "fange" gullfargen på bildet - men her på bildet over ser du det nesten slik det er IRL.

Og så har jeg tatt en del detaljbilder av sømmen fra den nye coverstitch-maksinen. 
Ja - det var alt for i kveld. Jeg regner med å få sydd mer - og med underveis-bilder når hånda er klar igjen. 

2 kommentarer:

Lynetmor sa...

Hei, så fin kjole :-) Du er virkelig flink til å sy :-)

Elise sa...

Å tusen takk for hyggelig kommentar <3

by mlekoshi