Geekery

søndag 8. september 2019

Jeg og August er alene hjemme siden Frank og Hilde er på treningsleir i Spania. Og selv om vi har hatt god tid i helga så har tida gått fort her i huset. Og når jeg skulle gå ut å ta flere bilder av progresjonen utenfor huset her + prosjektene vi skal gå i gang med nå så åpnet himmelen som om det skulle ta igjen for juli-august hvor vi hadde minimalt med regn. Så da får jeg gjøre det i morgen. 

Men jeg sitter her og klokken er vell egentlig rundet 24 og det er søndag. Men jeg har akkurat sett "Marvel - Endgame" mens jeg satt på syrommet og sydde sammen babyklær. Og slutten er så himla rørende når en er så geekete som jeg (vi) er. The end of an era. 

Så tenkte jeg på familien vår og hvor geekete vi er. Den minst nerdete av oss er vell.. tja. Usikker. Kanskje minstemann - men han er en gamer og når jeg tenker meg om så er han kanskje akkurat like nerdete som oss andre. 

Og "Endgame" er kanskje ekstra spesielt for oss. Vi giftet oss 3.5.2019 og etter seremonien og kaffe og kake på "bønna" her i Tromsø dro vi hjem og skiftet før vi spiste Pizza og dro på kino for å se "Endgame". Så nerdete er altså vi.
Så jeg sitter altså her å ser på nerdete bilder av oss - og syntes vi er sjarmerende nerdete - kanskje det er flere nerde-familier som leser her ? Litt nerdebilder veldig sent på en lørdag fra en litt sentimental Elise. 

Innsiden av gifteringene våre - "Always" - ref. Harry Potter. 

Bilde fra seremonien vår.

Kino etter seremonien - kos !

Orlando i fjor sommer

Orlando i fjor sommer

Meg på jobb, kremt. 

Jurrassic Park bursdag 


Halloween 


Vell - nyttårsfeiringen blir fort en trollmannskamp. HP i Orlando i fjor

HP-søm

Roblox-gamer hettegenser 

1Ingen kommentarer:

by mlekoshi