Betong og varmgrå

fredag 8. november 2019

Jeg puncher på i hverdagen – noe du kan se hvis du titter innom instagram (elisesteffensen) eller snapchat (elisems1312) – så kommer det litt sporadiske hverdagslige oppdateringer her + tema. Sånn er det litt akkurat disse to månedene. Men det som det faktisk kommer mer av nå er interiør og søm. Det er vell i all hovedsak det jeg skriver mest om her inne.

Men det er ikke bare fordi at jeg har det travelt at det ikke har kommet en oppdatering – det har jo snødd katter på tvers og i alle retninger her i Tromsø. Snø-rekord har vi også fått – hurra…. Men under all snøen ligger is – og jeg halt noe så inni hampen på isen her om dagen. Flatet rett ut, før jeg traff med nakken og hodet først. Skikkelig whiplash – så jeg er relativt forslått og med ordre om begrenset skjermtid. Så, hurra ! Jeg kårer året 2019 for året med teite skader – teller en brukket hånd i skiheisen og nå en hode-nakke skade. Satser på at det går seg fort til. 

Men imellomtiden mens jeg har løpt mellom to jobber, sydd, trenet osv. så har Frank iverksatt planen min om å renovere August sitt nye rom. Siden det ble så tidlig mye snø her kom han bare 95% i mål med plattingen rundt huset. Så nå er planen å bli ferdig på rommet til minstemann før vårt rom tas. Og slik ser det ut nå:


Som dere ser så har vi fjernet gulvet (det skal inn på vårt nye rom), vi har fjernet veggene og lagt nye betongplater, vi har gipset taket og sparklet det og helsparklet en fondvegg. Og nå jeg sier vi, så mener jeg selvsagt Frank. Denne gangen har jeg planen og han iverksetter. Slik blir det nå jeg brenner lyset i alle retninger en liten periode.


Jeg skal selvsagt komme med masse detaljer ift. oppussingen – men først og fremst kjører vi på for å bli ferdige ! Etter at bildene er tatt har vi lagt inn gulvteppe og malt tak og vegg i «valmuefrø» som er litt varm gråfarge. Det måtte bli en varm gråfarge siden betongveggen er varmgråe. Jeg gleder meg til å både bli ferdig og vise det frem. Men først og fremst: Til at August skal få et stort rom som har plass til alt han har av lego og gaming.
Og for ordens skyld – slik så rommet ut nå før vi flyttet ut med vårt pikkpakk:

by mlekoshi