Vi løper fort videre - fra ett soverom til ett annet

torsdag 21. november 2019


Det snegles fremover – eller, det er vell heller motsatt her da. Med to jobber og full fart på oppussing, søm og familie så ser jeg at det er bare de «viktigste» hendelsene som kommer med her inne nå. Og det er jo gjerne resultat-bilder eller lignende. Men her kommer et lite «prosess-innlegg». Her er vi nå: Midt mellom to rom. Vi har gjord det aller meste på August sitt rom. Nå er alt malt, vi har fått lister på. Mangler bare at elektriker skal komme og ordne strømmen i neste uke, litt møbler og så vil resten flyttes inn. 


Men det var et mer utfordrende rom en først antatt. Jeg gleder meg til vi er helt ferdig. Men inntil da har August faktisk begynt å sove her inne. Han elsker det ! Vi har fått testet lysene litt – og nå har vi hele 54 hyllekneker på vei i posten. For her skal det oppbevares lego dere… Noe så innmari masse lego. Og så skal rommet lyssettes med philips hue. Og gaming-stasjonen skal på plass. Det er så deilig å se alt alt faller på plass – og se at August er såpass fornøyd. 


Og da har vi samtidig flyttet ut alt fra gamle-rommet til August. Vi har solgt unnav litt småting (og skal vell selge unnav seng og litt til før vi er ferdig), og så har Frank revet gummigulvet. Nå skal vi ha parketten fra det nye rommet til August og inn til dette rommet som er litt mindre.


Og så kommer det spennende – dette rommet skal faktisk (hold dere fast..) tapetseres. En grå strukurtapet av god kvalitet med gullskjær. Eksklusivt. Jeg vil ha et soverom som gir meg en «klem» når jeg kommer inn. Et rom jeg vil trives på og sove godt i. Og da vil jeg selvsagt ikke ha hvitt tak. Men problemet var å finne en farge som passet til denne tapeten. Og det vi da gikk for (hold dere fast en gang til…) var fargen «Raw Canvas» fra Jotun. Hjelpes. Totalt ulikt meg. Gleder meg. Ingen kommentarer:

by mlekoshi