Pepperkakekjole - og pepperkakehus

tirsdag 17. desember 2019


En liten siste bestilling til butikken før jul – den lille røde pepperkakekjolen. 


Stoffet er altså fra stofflykke og mønsteret er jubelkjolen fra jubel & baluba sin sybok «Jubel og Baluba sy balubaklær til jubelbarn» med sirkelarmer som er add-on. 


Jeg har en litt egen teknikk på rullefallen jeg har sydd på volangene som jeg vist demo på sy-snappen for Vi sygale for en ukes-tid siden. Men det blir da veldig fin og fyldig rullefallsøm.


Ellers så humper det og går veldig fort frem mot julaften som er om akkurat en uke. Og jeg er selvsagt IKKE klar. Men det blir vi nok. I går fikk vi baket pepperkaker og montert nesten hele pepperkakehuset. (og dratt på en akutt-time til tannlegen. Det er vell kanskje det verste jeg gjør i hele verden…). Så snart, veldig snart, vil roen senke seg her i huset. 

Harry Potter-pepperkaker ! 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi