Optimalisering av syrommet/kontoret

tirsdag 6. oktober 2020


Det aller minste rommet i hele huset (sånn bortsett fra en bod) er byrommet mitt. Og det er kanskje det rommet (bortsett fra barnerommene...) som skal romme mest stæsj. Og jeg er slik at jeg ikke kan jobbe hvis det er masse rot rundt meg. Litt går greit. Hvis det er mer enn litt så greier jeg rett og slett ikke å være kreativ. Litt rar sånn sett, men da er det enda viktigere at jeg har orden på syrommet. Så seg har lett etter gode løsningen er stund nå - og nå har jeg jobbet litt mer nye løsninger. Dette er resultatet. 


Tavler til overlocktråden, verktøy ++


To vogner - en til prosjekter som jeg jobber med akkurat nå. Og en strykevogn. Jeg vil lage et eget innlegg med IKEA-hacken for både strykevognen og verktøytavlen - men hvis du vil se den med en gang så ligger det allerede ute på Instagram-profilen min (hvis du følger her så får du MYE hyppigere oppdateringer). 


Magnetlist ved siden av symaskinen hvor jeg har de mest brukte verktøyene tilgjengelig. Poenget med det lille strykebordet er at det er nært slik at jeg får strøket prosjektene mens jeg jobber med dem. Jeg har jo et stort strykebord jeg drar frem for å stryke ferdige prosjekter og større klesplagg. Men det er viktig å stryke underveis også. 


Informasjon om rommet:


Skrivebordet er laget av to kraftige hobbyplater av furu fra Biltema. Den er malt i et tynt lag med listemaling (grå) slik at treverket vises gjennom. Står på Alex-skuffeseksjoner fra IKEA. 

Vegghyllen under taket er laget av hobbyplate fra biltema malt i ett tynt lag i fargen "hvit pepper" i listemaling slik at treverket vises gjennom. Hylleknekter fra IKEA. Oppbevaringsboksene er MyBox fra Leitz.

Veggskap er fra Epoq. Skyvedørsgarderobe er fra Elfa, og hyllene i skapet er også fra Elfa. 

Vertøyplater til vegg er fra IKEA. Det vil komme et eget innlegg med denne IKEA-hacken.

Vogner og strykebrett er også fra IKEA. Det vil også her komme et eget innlegg om denne IKEA-hacken. 

Magnetlisten i kobber er kjøpt på Jernia. 

Møbler ellers - Stol fra Bolia, taklampe er "unfold" fra mutoo, skivebord inni skapet er laget av min pappa. 

Maskiner: Janome M7, Janome MC 660 med bord, Babylock coverstitch, babylock imagine wave, janome broderingsmaskin MC 300E. 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi