IKEA-hack stykevogn

mandag 12. oktober 2020Dette er en IKEA-hack som jeg så noen laget for en stund siden og delt på facebook, så det er altså ikke min ide. Bare slik at det er sagt. Men det er en genial ide ! På det lille syrommet mitt er jeg helt avhengig av gode løsninger som ikke tar mye plass. Det er derfor ikke aktuelt å ha det store strykebordet stående oppslått her inne. Det er jo svært viktig å stryke underveis i et syprosjekt for å få et godt resultat, men det ender da ofte opp med at jeg bare håndpresser istedet for å stryke for å slippe å slå opp strykebordet. Men denne lille saken er det plass til på syrommet mitt ! Den står faktisk plassert midt i smørøyet ved siden av symaskinen og da er det veldig mye enklere å bare stryke.

Strykevognen er altså Råskogen vogn fra IKEA og Jäll strykebrett fra IKEA. 


Frank monterte to planker som er ca. i flukt med den øverste kanten på vognen slik at han kan skru fast strykebrettet i plankene. 


Jeg valgte å legge et ekstra lag med padding under trekket i tillegg til den som kommer med brettet. Dette fordi at jeg syntes at det var litt tynt med bare ett lag med padding - for å unngå at rutene i strykebrettet kommer som et avtrykk på det jeg syr...

I vognen under har jeg etter at jeg tok bildene fylt på med skredderskinke, stivelse og andre strykeremedier. Anbefales ! Ingen kommentarer:

by mlekoshi