IKEA-hack verktøytavler

mandag 26. oktober 2020

 Tenkte jeg skulle dele den andre lille interiør-hacken jeg kjørte på med på kontoret for å få det akkurat slik jeg ønsket det der inne. Igjen: lite rom som må utnyttes optimalt.


Tavlene er fra IKEA (skådis som du finner her) i den største størrelsen. 


Tavlene er pusset letter over før jeg grunnet dem. Så malte jeg dem i fargen Bergknatt. Grunnen til at jeg valgte akkurat denne fargen er at det er den fargen som er på kontrastveggen på kontoret. Jeg malte tavlene i to strøk. 


Ingen av knaggene som du får kjøpt til denne tavlen passer bra til oppbevaring av store trådsneller for overlocktrådene mine. Så etter mye tenking så fant jeg ut at det gikk fint å bruke møbelstruer og mutter fra Biltema. Størrelsene ser du på bildet. 


(Baksiden av tavlen ser ikke SÅ fin ut nei....)


Slik ser denne tavlen ut med skruene på plass. Akkurat passe lang til de store snellene. Jeg kjøpte alle skruene de hadde på lager og må nok kjøpe enda flere... "Noen" har kanskje litt for mye tråd......
Ingen kommentarer:

by mlekoshi