It's alive !

torsdag 8. juli 2021

... lister seg forsiktig inn og sier med forsiktig stemme: Hei!

Jeg lever! For første gang på veldig mange år har jeg tatt en lengre pause fra bloggingen her inne. Nærmere bestem hele 6 måneder pause. Livet skjedde. Litt mye av livet etter min smak. Vi snakker om veldig mange uker med oppussing etter forårets vannskade, sykdom, karantene etter skolesmitte (vi var ikke smittet), bytte av gulv og veldig mye hund (!). Og det siste året har vært ganske utfordrende for å være helt ærlig. Så altså: En pause var virkelig nødvendig. 

Hvis du vil se hva vi har drevet med det siste året - og egentlig følge oss litt tettere så følg meg gjerne på Instagram (elisesteffensen). 

Her er litt bilder fra hva vi har gjort (og jeg ser nå et jeg sikkert går under kategorien crazy-dog-mama når jeg ser all hundespammen - men Sirius har vært livsomveltende på både godt og vondt). Interiørbildene får jeg ta i egne innlegg, vi har jo tross alt pusset opp litt..


Det var som vanlig nydelige farger her oppe rett før sola kom tilbake.

            

       

I februar ble Sirius syk i noen uker, uten at de fant ut hvorfor han ble syk, men han ble til slutt bra igjen, heldigvis. Så fikk pandemien en skikkelig oppsving her i Tromsø, så da ble det søm av munnbind igjen...

                

.. og litt mer søm. Deler det meste av dette på instagram. Men iallefall: Mye som under denne pandemien, selv om det ikke har blitt så mye egosøm og søm jeg ønsket. Men søm har det iallefall blitt.

               

Mini fylte hele ett år - allerede ! 


Vi fikk det nye gulvet vi har planlagt en stund. En bedre laminat med aquasafe. Greit med barn og hund... 
           

Vi begynte å endre litt på tilbygget. Flyttet en før og endret matboden. Og så flyttet vi syrommet inn der gjesterommet har vært. 


Til påsken vi alle sammen fjellski med feller - og hadde det gøy ute i skogen.

          

           

Etter påsken så startet opprettingen av vannskaden som skjedde for ett år siden....


.... og det var egentlig ganske forferdelig for å si det enkelt. 


Hjemmekontor, kaos, rot, støv, hund. Ja. 

            

Vi feiret may the 4th <3

            

Vi fikk på plass den nye matboden - og vi fikk på plass til-tak platene på verandaen på baksiden. Grunnen til at de platene måtte på plass var...


... at vi fikk på plass boblebad på baksiden av huset. Frank bygget også en levegg for å skjerme kroken mer. Har lagt ut en del flere bilder på Instagram fra når det ble helt ferdig. 

           

Vi har dyrket urter og feiret 17. mai 

           

Fått på plass litt mer utemøbler og humpet rundt på krykker. 

           

Vi har endelig skiftet gulvet i hele etasjen. Minstemann har byttet fotballeskoene med klatresko. Så nå henger vi i klatrehallen ett par dager i uka. 

          

Og litt mer søm.

Jeg skal komme tilbake med flere innlegg om hva vi har gjort her hjemme. Men akkurat nå kjører vi på ett par ukers ferie før vi returnerer til Tromsø for at jeg skal få siste vaksine. Så følg med på Instagram - så høres vi.Ingen kommentarer:

by mlekoshi