Hilde har fått nytt rom

søndag 27. september 2009

Før August kom til verden måtte vi pusse opp rommet hans (vell.. iallefall pusse det opp slik at det ble nesten ferdig. Og det er det : Nesten ferdig). Men jeg hadde lovet Hilde i lengre tider å gjøre rommet hennes også ferdig. Så da vi lå midt i gulvleggingen på August sitt rom så spurte hun så pent om når hun skulle få rommet sitt ferdig, og hvorfor vi nå pusse opp August sitt rom og ikke hennes slik jeg hadde lovet. Så rett hun hadde. Så når hun var i Bodø og ventet på alle lillebror skulle komme til verden så pusset vi opp rommet hennes som overraskelse til henne. Hun skulle nemlig få et storesøsterrom. Og slik så det ut før:


Og slik ser det ut nå:
Nytt gulv, nytt gulvteppe og nye møbler. Det er høyglansgulv - veldig tøft. Hilde er ei skikkelig råsajente. Jeg er anti-råsa-jente. Så da greide jeg å strekket meg ganske langt for at hun skulle får følelsen av å ha et råsa rom - uten at det ble kvalmende søtt.
Jeg har selv farget og sydd liftgardinene av tykt møbelstoff for å matche det nye gulvteppet.
Hun trengte virkelig nytt oppbevaringssystem for å huse alle de forskjellige duppedingsene og lekene sine. Visker: Kanskje det blir lettere for henne å rydde opp selv etterhvert også... uten å klage sin nød halve dagen først.).
Og endelig har hun fått blomsterlampene hun har ønsket seg siden vi flyttet fra den forrige leiligheten og måtte forlate de forrige lampene der. Her er den lille hulen hennes - som huser playmo, lego og barbiehus.


Morsome wallies på veggen.
Opp & lek tavlene hennes. På den ene henger bildet av lillebroren i magen. Speilet er også brukt mye av jåledukka.


Wallies på døren også. Og her er mitt lille kompremiss med frøkna: Råsa dørkarm. Hun ønsket seg nemlig et rom med bare råsa lister og dørkarm.
Eams :)


Trenger vell ikke å si at storesøster er veldig fornøyd med det nye storesøsterrommet sitt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hei hvor har du kjøpt den hvite høyglans gulvet fra??har lett overalt men finner ingen som selger det.uff hadde satt pris på at du hadde giddet å svare. takk

Elise sa...

Ikea :)

by mlekoshi