Puppeskvis ?!?!

torsdag 14. januar 2010

?!?! Neida. Dette er ikke et mindre koselig innlegg om pupper. Men et bilde av min favorittknyting av Mei tai (og pupper med mat - litt større enn vanlig). Altså: En oppfølger av tettinntil-oppfordringen jeg har skrevet om i et par dager. Det er en av-art av denne knytingen du finner på intruksjonssidene på tettinntil. Og et lite bilde av lillegutt på ryggen. Søtingen ! Ikke de beste bildene, men men.. Skal etterhvert ta frem det dyrebare SLR kameraet og få tatt noen skikkelige bilder av skattene mine.

Fikk ikke skrevet noe i går. Hilde hadde en ikke-så-bra dag. Hun skulle ha sin første time på svømminga og hadde gledet seg kjempemasse. Vi avtalte å hente henne tidlig i barnehagen og hun pratet om det hele dagen. Så fikk jeg en sms fra svømmeklubben at svømminga var utsatt en uke. Vi viste at den stakkars lille jenta vår ville bli knust, så vi bestemte at jeg skulle ta henne med på metro lekeland. Hun elsker å være der ! Frank hentet henne tidlig, og hun hadde gått å ventet hele dagen. Hun ble selvsagt skuffet når hun hørte at hun ikke fikk dra på svømminga, men det gikk forsåvidt greit når hun heller fikk dra på lekeland. Frank måtte bare bli ferdig på jobb først, så hun gikk et par timer hjemme og gledet seg masse. Jeg dro litt før kl 17 til lekeland sammen med ei ivrig jente. Da vi endelig kom dit så hang det en lapp på døren om at hele lokalet var stengt fra kl 17 da DNB nord hadde leid lokalet. Jeg ante virkelig ikke hvordan jeg skulle fortelle henne dette. Det er veldig veldig veldig lenge siden jeg har sett henne så lei seg. Og mens jeg sto og trøstet lillejenta mi gikk den ene etter den andre DNB-ungen glade forbi triste lille-store Hilde. Jeg sjekket kinoen om det var noen filmer som gikk akkurat da, men vi var for sene.. Så jeg måtte improvisere. Og jeg kjente at jeg hadde like mye lyst til å grine som den skuffa lille jenta mi. Resultatet var masse godteri (på en onsdag!), en tur innom lekebutikken, en tur på dolly dimples med lekerom før vi dro hjem og koset oss til etter leggetid. Hun syns dagen ble fin, tross alt. Og takk for det. For mammaen var på randen av et lite følelsesmessig meltdown !

2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Herlighet, for en uflaks da. Først utsettelse av svømming, deretter var lekeland stengt?! Det skal jo ikke være mulig! Godt dere fikk en fin ettermiddag likevel :-)

Elise sa...

Ja, det var virkelig ikke dagen nei :/ Men i dag har vi vært på hoppeloppeland, og Hilde er heldigvis fornøyd. Tror hun sover med et smil om munnen nede i senga :)

by mlekoshi