Minus 16 = innedag !

tirsdag 23. februar 2010

I dag har vi ikke tenkt å gjøre stort, jeg og August. Være inne og fyre i peisen. Det er 16 minus og ganske så kaldt. Av alle uker hvor strømmen skulle bli så dyr så var det virkelig rette uken nå ja. Så jeg prøver å fyre i peisen, men tror du ikke det plutselig er fri for tennebrikker ? *lete etter speider-egenskapene-som-er-gravd-godt-ned*
Go-peisen som har gitt oss mye hodebry etter at Bo-bedre-butikken ikke greide å gjøre jobben sin skikkelig før de gikk konkurs.
Jeg fikk et spørsmål vdr. sportsvogndelen til bugabooen i søndagens innlegg. OG der sa jeg at jeg skulle legge ut bilder for å forklare "anonym" hvorfor August passer sin sportsvogndel. Iallefall:
Under vognposen har vi dette lille skinnet som også passer bra i bilstoler. August likte ikke voksiposen da han lå i baggen på bugabooen, så jeg kjøpte han ny pose. Nå nekter han å sove i nyposen i sportsvogndelen. Og voksien passer ikke så bra inn i vogna så jeg leter etter andre løsninger. Anyways...


Den herlige retrovoksiposen ligger her i vogna, og dere kan se at ryggen skrår litt oppover..

.... og at bena ligger oppover til knærne. Slik;


Her ligger han godt :) Ikke noen brå vinkler her :) Han ligger selv med føttene litt oppover her, men fra knærne og ned ligger føttene flatt.
Ellers så mistet Hilde den ene øredobben sin i går - og gjett om det var KRISE(maksimering) i heimen da. Hjelpe meg. Først trodde hun at hun måtte ta hullet på nytt, så var hun lei seg for at hun mistet den fine øredobben sin og da hun endelig gikk å la seg var det iført en av mine perleøredobber i det ene øret. Jaja, håper hun ikke mistet den i barnehagen. Jeg lovet henne å dra for å kjøpe nye øredobber i dag. Så da bestilte jeg liksågreit en frisørtime til henne. Det er lenge siden hun har klippet seg, og hun har fått veldig flisete tupper. Og da spiser vi litt middag samtidig. Det blir koselig, og jeg regner med at hun blir i fyr og flamme når hun kommer hjem i dag. Nå er det tid for August-lunsj !

7 kommentarer:

As sa...

August e jo bare til å spiiiise opp=) Ser for mæ senarioet der Hilde er lei seg for å ha mistet øredobben. Blir bra med nye idag da, og middag ute =) Kos dere masse =) ( spent på om A blir å mase om hull i ørene etterhvert ;) )

Elise sa...

Ja, han e det :) En goklump! Ja, nu har ho blitt bortskjemt hos frisøren med vask, klipp og kakao, pizza på dollys og to par nye øredobber med ekstra bakparter. Stråååålende fornøyd var hun :)

Anonym sa...

Takk,skal du ha. Er kanskje ikke så ille da..Får gi vogna et nytt forsøk, for den er jo stilig. Han er jo bare 1,5 cm lenger en mi snuppe da...

camilla sa...

Hvor er det skinnet kjøpt?

Elise sa...

Neida, det er ikke ille, men hvis du sliter er det bare å evt. bygge opp slik at avstanden ikke blir så stor fra ryggen til knekken i knærne :)

Camilla: Den var kjøpt fra lilleprinsen, men jeg tror ikke de har det lengre. Er iallefall fra Kaiser :)

Liv-Inger sa...

For en vanvittig herlig voksipose! Man blir i godt humør av å se på den, jo!

Ah, varme i vedovnen. Det er deilig i kulda! Gubben mener vi skal se an om vi trenger ovn i nyhuset. Hmmm, må finne en måte å få han til å skjønne at det MÅ man bare ha! Joda, de tar plass og alt det der. Men så deilig nå det er kaldt da! Og når strømmen går da, i ørtogførti minus. Da er det greit å ha ovn, da.

Snakkes Elise!

Elise sa...

Ja, er den ikke deilig ?!?! Goposen vår ! :D

Vedovn på storelva er et "must" mener jeg. Og nå som strømprisene går helt bananas, så er det veldig greit å fyre :) Og ikke minst: Det er koselig !

Prates Liv-Inger ! :)

by mlekoshi