Heftig uke...

fredag 12. mars 2010

Da August endelig ble frisk fra ørebetennelsen så var det min tur - ryggen er enda verre. Og jeg tror med sikkerhet at det må være en skiveutglidnig eller prolaps på gang. Det er liksom et bestemt punkt i ryggdagen som er vondt. Jeg fungerer greit på dagen - men en god natts søvn eller en treningsøkt er utelukket. Skal til legen i neste uke, men burde nok heller bare bestille en kiropraktortime eller dra til manuellterapeuten min. Skal få ordnet time på mandag. Jeg fant nemlig ikke nummeret i dag.
Uansett. Ryggen verker og alt er litt kjipent. SÅ får jeg en telefon fra Frank på onsdagen om at han har falt. Haha og huff tenkte jeg. Men så forteller han at han har skadet noen tenner. Etter en vond kveld og natt med tannrester, hovent ansikt og tannpine får jeg han inn på akutt-time hos tannlegen dagen etter. Vi trodde det var to tenner som var skadet, men det var hele 5 (!) tenner som er skadet. Han fikk en midlertidig fylling og har ny time på mandag. Men i underkjeven må iallefall en tann trekkes og en rotfylles. Opp er det tre klare brudd og her må det på en eller annen måte fikses noe. Herrreguuuuud ! Altså: Au og stakkars kjære Frank som har det vondt. Både jeg og Frank lider av tannlegeskrekk. Men dette blir dyrt ! Veldig dyrt.
Og i går hentet vi Chivas hjem til oss igjen. Hjelpe meg.. for en energibunt. For et vesen ! Og ikke har de fått nappet eller klippet han så nå har i noen dagers jobb forran oss gitt. Og det hjalp nok heller ikke at han i prosessen har blitt reservert mot Hilde også nå. Han skal finne et nytt og permanent hjem nå. Han kan ikke bo her, og han kan ikke komme til flere nye plasser nå.
Jeg har begynt å innse at jobben roper på meg og at det bare er litt over 1 mnd til jeg er tilbake. Jeg gruer meg. Veldig. Og det tynger på. Permisjonen har ikke vært det jeg håpet og trodde den skulle være. Så jeg har bestemt meg for å nyte den siste tiden med å komme meg mer ut. Og samtidig har vi bestemt at jeg skal søke om å få redusert stillingen min frem til August er ferdig med det første året i barnehage. Ellers så blir det altfor lange dager for han det første året han er der. Så siden jeg skal prøve å komme meg mer ut sammen med August så dro vi til byen i går og koset oss med en lunsj sammen med Frank på Aunegården. Aunegården har fantastisk mat - og fantastiske kaker.
Naaammmmmm !
Det er kanskje på tide at jeg tenker på at jeg skal ferdes ute blandt folk igjen, og da er liksom ikke daffebukser, bleike usminka tryne og hår med etterverkst den store tingen. Så jeg handlet litt småting også.
Jeg fikk handlet meg et par singletter, tights, cardigan og skjorte på VeroModa og BikBok. Vanligvis så handler jeg gjerne litt dyrere og ferre plagg. Men når kroppen ikke er helt DER enda, så er det ikke vits å kjøpe noe dyre greier som ikke passer om et par måneder. Og smiiiinke ! Der la jeg i litt penger altså. Ingenting er som litt kvalitetssminke i fløyelsposer. Men jeg har ikke dårlig samvittighet der heller jeg. Jeg kjøper sjeldent sminke og bruker opp det jeg har før jeg kjøper nytt. Veldig greit. Må nok finne meg litt mere klær etterhvert. Alt i skapet er endten for stort eller for lite *urk*. Og klærne må jo kunne brukes på jobb når jeg begynner der neste mnd. Vellvell !

3 kommentarer:

Silje sa...

Sikker på du kommer til å se riktig så smashing ut med nye klær og sminke!! Og dårlig samvittighet skal du jo ikke ha. Hva er det tjent med liksom?

Nei du, way to go, girl! Det er deg vel undt!

Siw sa...

Uff, veldig så uheldige dere er... Og så 5 tenner. Det smerter jo både fysisk og i pengeboka...
Overgangen tilbake til jobb går sikkert bedre enn du tror. Det er i allefall min erfaring. Jeg grua meg MASSE, men når jeg først var "igang" gikk det egentlig greit. Nyt siste permisjonsmåneden, det er jo enda mange dager igjen! :)

Elise sa...

Hehe.. nja.. smashing er nok en overdrivelse - men jeg følte meg litt bedre iallefall :) Takk silje :)

Siw: Ja :s 5 tenner = 20 000 kroner - akkurat det jeg vil bruke penger på NÅ liksom.
Huff, håper du har rett ang. jobben altså. Prøver å tenke på at det går greit, men kjenner at jeg er litt negativt innstilt til det hele :)

by mlekoshi