Onsdag-lørdag= Bra! Søndag-Mandag= ikke SÅ bra.

mandag 1. mars 2010

Onsdag-lørdag = Elise var proppfull av energi.
Søndag-mandag = Elise var fri for energi.

I gårkveld begynte August å trøble litt. Sutre, skrike, ikke sove, sulten, plutselig feber. Og slik fortsatte det i natt. Jeg bar han i senga si kl 03 i natt og prøvde å sove noen få timer. Når han da våknet kl 06 var det mating hvorpå han gulpet ut halve senga som var nyskifta på. Og i dag har han vært sutrete og tullet veldig. Jeg har igjen måtte trille han på begge blundene og vært rimelig utilpasse jeg også. Tror det er tenner på gang.

Men hvorfor så masse energi da ?!?! Jeg og Fam har startet en nytt og bedre liv. Mye trening og en halveis lavkarbodiett. Dvs. Jeg spiser sundt og kutter veldig ned på sukker, salt, poteter, pasta, brus, godis mm. Og vi trener spinning tre ganger i uka. Da må det vell bli bra ?!? Har iallefall drevet på nå i godt over en uke. Men treninga har vi trappet opp de siste 2 månedene iallefall, og det var nok lurt. Det å skulle begynne å trene 3 ganger i uka med engang fører som regel bare til en bom-stopp etter noen uker. Ikke det at jeg sier at jeg kommer til å greie å trene 3 ganger HVER uke.

Men fristelsene blir mange. Her er sjokoladehylla på butikken som fristet mer enn bare litt. Jeg tok et bilde på iphonen og gikk videre...

Enda et bilde fra iphonen. Jeg fikk nye joggesko hos Frank. Ser kanskje allminnelige ut, men de kostet flesk, er nike+-sko (betyr at de sender info til iphonen) og er bygd mye opp med demping slik at jeg kan bruke dem til å jogge på asfalt. Takk til Frank !

Mange iphonebilder her i dag :) Her var nesten hele familien på tur i helga. Hilde var litt lengre bort i skogen sammen med venninna si og familien. August på ruggen og Lex i bånd. Og ikke minst: Knallvær !


Når vi kom hjem sov lillegutt som en stein på ryggen til Frank. Vi la han i seng og slik som dette sov han en god halvtime til.


Her er Hilde ikke så veldig gjennkjennbar, så da legger jeg ut noen karneval-bilder. På fredagen hadde de karneval i barnehagen. Og Hilde kledde seg ut som snehvit. Gojenta mi !
Jeg hadde tenkt å skrive mer i dag, men så er jeg veldig på minus på søvnsiden, så jeg får heller satse på at natten blir bedre og at jeg får oppdatert mer i morgen. God natt ! Håper dere alle får en god natt søvn !

Ingen kommentarer:

by mlekoshi