Paracet er vår venn !

torsdag 4. mars 2010

Det var iallefall slik i noen dager. Vi gikk å ventet på å kunne gi han en til paracet slik at han kunne føle seg bedre. Det har ikke vært noe særlig og se han vri seg i smerte. Men etter en dag på apocilin, som smaker skikkelig død og pine, så kjenner jeg igjen den smilende gogutten vår igjen. Så det ser altså ut som vi har fått en til øre-unge. *jippiii* Huff. Hilde tok mandlene i en alder av nesten-tre år etter gjenntatte øre- og halsbetennelser. Jeg hadde samme problemet når jeg var lita. Så her må vi bare følge med og få gjort noe med dette tidlig, når vi ser hvor greit det gikk etterpå med Hilde (og meg).
Hilde var i går på svømming og på besøk hos tante når jeg var på treninga. Og i dag hadde hun besøk av Hedda fra barnehagen. Vi avtalte og ta henne med hjem fra barnehagen og bilstolen sto å ventet i barnehagen. Gjett om det sto to jenter å ventet på Frank når han kom for å hente dem. De har koset seg masse her hjemme. Panekaker til middag, leking, utkledning og film. Og Tuva som bor oppi gata (og som Hilde skal begynne på skolen sammen med) kom også en tur på besøk. Stor stas !

Hilde fikk for noen dager siden denne nydelige overraskelsen i posten. En nydelig genser som hennes farmor har strikket til henne. Den er strikket slik at hun skal ha den til hun begynner på skolen til høsten. Virkelig fine farger og mønster. Og bra var det, for hun holder på å vokse ut av den fine genseren hun fikk fra tante Kirsti.

4 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Så bra at August blir bedre når som han får medisin. Kjedelig at ting tyder på flere runder med øretrøbbel. Men nå vet dere heldigvis hva som skal til. Fortsatt god bedring i heimen :-)

Elise sa...

Ja, heldigvis blir han det. Hilde ble liksom litt resistent mot medisinen når hun var lita. Hun hadde det så ofte. Så vi måtte ofte tilbake flere ganger :/ Greit at han er helt "ny" i gamet enda da :)
Takk takk !

Siw sa...

Huff, stakkars August! Men godt vi har medisiner da, selv om de kan smake død og pine :) Utrolig artig med genseren til Hilde, for en slik en hadde jeg også da jeg var lita! Et gammelt mønster som er utorlig fint, og som jeg har funnet frem fra mammas gamle mønstersamling. Har planer om å legge opp til en slik om ikke så veldig lenge!

Elise sa...

Ja, heldigvis ! Tenk hva vi skulle gjort uten :/ Det er ille med babyer som er syke :( De skjønner jo ikke hvorfor alt er vondt og fælt.

Jaaa... det er vist et gammelt mønster, og jeg ELSKER det. Kunne tenkt meg en slik selv.. Kanskje jeg må smiske med svigermor :P

by mlekoshi