Ferien er i boks !

onsdag 7. april 2010

Som jeg skriver i det forrige innlegget skrevet i senga (i litt frustrasjon), så er det sykdom på gang igjen. Denne gangen har August hatt den verste natten noen gang og vært våken så si hele natten. Tett som en dupp, vondt og fææl hoste. Hilde er ikke så ille, men formen er ikke helt på topp der heller. Det som er så greit med store unger er at vi kan iallefall fortelle dem hva som er galt og at det ikke er farlig. Lillegutt skjønner selvsagt ikke dette - og det er egentlig det verste. Nå sover han, og vi har vell sovet litt på skift, men kan ikke ha sovet mer enn et par timer iløpet av hele natta. Blir nok (forhåpentligvis) tidlig kveld i dag.

Men noen positivt kan jeg melde: Deler av sommerferien er i boks ! *Jippi*. Det blir Kristiansand i år også. Vi måtte jo dra dit en liten tur i fjor og det ble litt kort tid der, og med stor mage var alt veldig slitsomt. Vi måtte til og med dra tilbake dagen før Kaptein Sabeltann kom til parken siden jeg ikke fikk lov til å fly lengre. Men vi hadde det kjempekoselig der i fjor, og så helt klart potensialet. I år skal vi virkelig nyte det til det fulle, uten gravidmage. Vi har booket 5 (!) dager på dyreparkenhotellet. Og det er jo en opplevelse i seg selv.


Og denne gangen skal vi være der når Kaptein Sabeltann kommer og vi har allerede bestilt biletter til forestillingen som går i juli. Og denne gangen er det gjennsyn med "Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriells skatt". - Forestillingen jeg syns er best av dem alle. Jeg har vært på forestilling med familient tidligere, så Frank og Hilde skal få gå alene og se forestillingen som går kl 23 om kvelden.

Forrige gang var vi parken i 2 dager og bodde i sentrum på studentsamskipsnaden. Denne gangen ville ikke det la seg gjøre med en liten tass som må ha pauser fra alt sammen, så det passer jo utrolig bra med hotellet i parken slik at vi kan ta pauser med han. Og istedet for 2 dager skal vi være i parken 5 dager. Nytt av i år er jo badelandet i parken - og da er jo lykken fullkommen. For det savnet vi litt i fjor. Hilde er jo en badenymfe så dette blir strålende.
Vi skal også dra 2-3 dager til Oslo og da innom blant annet tusenfryd. Det merkelig med det: Vi gleder oss masse alle sammen. Nettopp fordi at det er så herlig å se at ungene har det bra. Jeg gleder meg til å traske rundt i parken i bedagelig tempo og besøke kardemommeby og ta oss tid til å delta på alle matingene av dyrene og ha det artig i sabeltannland. *Ahhh.. lykke*
Resten av ferien har vi ikke planlagt helt enda - men det blir sikkert besøk av familien og avslapping hjemme. Vi har en del som må ordnes med huset og slikt i år.

4 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Åååå, jeg vil også på ferie! Til nesten år SKAL vi på ferie. Da skal jeg verken være gravid eller flytte, så da MÅ vi få det til ;-) Dere kommer til å få det kanonfint i Kristiansand til sommeren. Hotellet så jo bare helt fantastisk ut! Og badeland og Sabeltann og Dyreparken. Ah, kan det blir bedre? Neppe!

God bedring til de små! Og måtte dere store få hentet der inn igjen. Ikke noe særlig med minimalt med søvn, nei.

Liv-Inger sa...

Men i alle dager? Den første kommentaren forsvant jo? Derfor jeg forfattet en ny noen timer senere. Dette var snodig...

Ja ja, bedre med en for mye enn en for lite, får vi si. God helg!

Siw sa...

Uff, slitsomt med syke barn! God bedring! OG for en fantastisk presentasjon av reisemålet vi også vurderer for sommeren. Må regne litt på det, for mye avhenger av om jeg står på eksamen... Problemet er jo at det vet jeg jo ikke for i midten av juni (*grynt*)... Men dette så virkelig ut som noe vi virkelig kunne ha tenkt oss... Drømme...

Elise sa...

Haha.. ja, av og til så "låser" blogspot seg litt :)

Det er Frank som er veldig opptatt av at vi MÅ på ferie hvert år. Jeg er litt mer laidback til det hele, og tenker at så lenge Hilde får oppleve noe spennende og utenom det vanlige så er vi fornøyd. Og dere skal jo virkelig oppleve noe nytt og spennende Liv-Inger !

Sykdom ja. Nå er jo Hilde i fin form og på besøk hos tante. Det er jeg som er "sykest" akkurat nå. Men nå er det bare halsen og det at jeg er tett, så da overlever jeg. August har hoste, men jeg tror at jeg skal prøve meg på en busstur til Jekta i dag. Hvis jeg må være inne lengre nå så blir jeg gaaaaal !

Siw: Jaaaa ! Vi var jo der i fjor også, og vi gleder oss stor til å gjennta det hele uten stor mage og med litt mere tid. Jeg husker enda hvor utrolig deilig det er å være ferdig med eksamen og endelig kunne NYTE sommerferien. Ble ekstra godt da for da greide jeg virkelig å nyte hvert øyeblikk sammen med Hilde og bare slappe av. Sabeltann er jo i hele juli, så det kan jo gå greit likevell ? :)

by mlekoshi