Fredag !

torsdag 29. april 2010

Deilige fredag ! den aller beste dagen i uka ! Men i dag skal jeg mest sannsynlig ta meg en tur innom jobben for å spise og delta på en liten jobbfest. Tror nok ikke jeg skal ta den helt ut, for da er hele helga ødelagt. Og ved tanke på at jeg ikke har rørt alkohol på 1,5 år (minus et glass vin i jula) så tror jeg det er det beste. Men det er jo alltid koselig å ta en tur innom å være sosial. Helgene er som regel hellige her hjemme. Vi er ikke de som springer ut på byen, fester eller lignende. Vi er bare hjemme og "lader". Tror det er tapas på menyen i dag, og det er jo alltid godt.

Og når jeg først skriver om god mat. Jeg og August var på et koselig gatebarseltreff i går og spiste en nydelig god kyllingsalat med dressing og tilbehør. Jeg kunne sikkert sittet der i timesvis, men det er ikke så enkelt med lille mr. overaktiv. Tror jeg må prøve å snike meg til den oppskriften.

Det er ganske rart å se hvor fort Frank skled inn i permisjonsrollen og jeg i jobbrollen. Før han dro på jobb i går så minnet han meg på at jeg måtte huske ditt og datt. Det var like før jeg kjente at jeg ble litt irritert. Men jeg greide likevell å klusse det til på den ene sovinga hans, stakkars. Og hoppet til og med over et bleieskift i ren glemsel. Huff.. vi fikk oss en god latter da Frank kom hjem iallefall *kremt*.

August vokser veldig fort, og han har kunnet gå langs bord, stoler osv. i tre uker nå. Men den siste 1,5 uka har han fått skikkelig fart. Bare se !Søtingen ! Han bruker å hente stoler ol. og bruke dem som gåhjelp på gulvet. Plutselig raser han forbi oss med tripptrappstolen i full fart. Hehe.. men jeg har dessverre ikke fått det på film enda. Hver gang han ser at jeg har tar opp kameraet så slipper han alt han har og går på kamera-jakt. Det gjør ikke oppgaven enkel nei ! Så her driver jeg altså med snikfilming.


Vi hadde besøk av far på onsdag og torsdag. Lillegutt syns det var veldig spennende, og Hilde var veldig glad. Hun er virkelig glad i familien sin denne jenta vår !

Nå må jeg ta en titt i klesskapet for å se om jeg har noe jeg kan ha på meg på denne jobbfesten da *urk*.


3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Gurimalla, så stor August er blitt! Han går jo langs ting som en helt! Huff, er ikke helt klar for akkurat det der, kjenner jeg. Men jeg aner at det kommer snart. For nå kommer Siljemor seg fremover også, ikke bare bakover :-)

Håper du hadde det kjempefint på jobbfest. Allid greit å ha et mål om å ta det litt med ro første festen på jobb etter en permisjon. For gjort å gå på en smell. Been there, done that ;-)

Fortsatt god helg!

Elise sa...

Ja, ha har blitt så altfor stor så altfor fort. Litt artig er det jo. Iallefall nå som han har blitt litt mer stødig. I starten så var han jo så ustødig. Silje åler seg fremover også ? Arrrtig ! :D

Det ble ikke noe jobbfest i går. Dessverre. Men jeg får ta det igjen når vi skal til sommarøy i slutten av mnd. Da blir det vistnok storkalas :) Det ble store logistikkproblemer i går, og jeg tror det ble litt for mye for Frank å ta helgehandlinga (siden de har stengt i dag) med to overtrøtte unger etter jobb. Men men!

Ha en fin helg du og ! :)

Liv-Inger sa...

Jepp, nå kommer snuppa seg fremover også. Ikke så raskt riktignok, men likevel.

God helg til dere også!

by mlekoshi