*bang* sa det..

søndag 9. mai 2010

Og plutselig hadde jeg trenet 6 av 7 dager den siste uka - og fem av dagene har jeg løpt 5 km. Det er nesten 2,5 mil på en uke det. Super start. Merker det allerede på klærne og kroppen. Og grunnen til at det merkes så godt for meg selv er at jeg trenger kjernemusklaturen hver dag. Dermed holdes kroppen sterk og magen inne hele tiden og det er deilig ! For å ikke snakke om den sprudlende energien som kommer med treninga og våren. Deilig, deilig !

Men poenget var: Innkjøringen med trening og jobb har gjort at bloggingen ikke akkurat har blitt prioritert. Ungene sover kanskje kl 20, så drar jeg ut å jogger litt over kl 21 og er hjemme kl halv ti, spiser litt, oppdaterer meg på PCen før jeg går ned å kjører styrkeprogrammet og dusjer. Plutselig er klokken 23 og jeg skulle vært i seng for en stund siden. Og slik går dagene. Men det er nok bare en vanesak før jeg får litt tid til andre ting også. Jeg har jo ikke tenkt å beintrene hver eneste dag når kroppen stabiliserer seg igjen.

Uka som kommer bringer mye fint med seg. Jeg skal bare jobbe to dager, August runder 9 mnd i morgen og skal på kontroll på onsdagen, lønning på onsdagen, Frank har stordag på torsdagen (fyller 30 år *jippi*), mamma og pappa kommer på besøk til helga og så er det jo 17.mai på neste mandag.

Og når jeg først er inne på 17.mai så har jeg endelig kommet i gang med broderingen på Hilde fantasidrakt. Så langt går det veldig bra, men jeg skal ikke si noe for tidlig. Kommer til å legge ned MYE tid i denne drakten den kommende uken. Den blir nok veldig spesiell og jeg tror Hilde vil bli veldig fornøyd til slutt. Og jeg kommer til å miste halvparten av håret på hodet før jeg er ferdig, og jeg ser allerede nå masse problemer med å sy den - for den er virkelig ikke enkel ! Skal legge inn bilder av fremgangen utover uka.

Sommer kommer, sommer kommer ! Her i Tromsø har endelig solen og varmen (les: 5-7 grader) kommet ! Men snøsmeltingen tar jo halve evigheten. Og Frank, Bodøværing som han er, har ikke tålmodighet til metervis med snø langt ut i mai. Han tok snøfræseren fatt og fjernet masse snø fra plenen vår og ned til overvannstraseet før vi pakket den bort for i vinter.Ungene fant det hele veldig artig - og her er egentlig en veldig typisk situasjon hjemme hos oss nå. August FORGUDER Hilde ! Virkelig. Hun får han alltid til å smile og han forfølger henne dagen lang, stakkars ! Og stortsett går det veldig greit for Hilde. Men av og til blir hun lei, og da får han høre det.

Nå er det styrketrening, dusjen og så er det god natt ! Jeg har jobbdag i morgen, og siden August enda syns at det er aller best å stå opp kl 05 skulle jeg allerede vært i seng. God natt !


2 kommentarer:

Anonym sa...

Spreka! 6 av 7 dager kan jeg bare drømme om. Veldig spent på fantasidrakten til Hilde, så du får bare se å slenge ut noen bilder straks anledningen byr seg. ;-D

Elise sa...

Hehe, ja håper det holder fremover også ! :)

Yes, jeg legger ut bilder av fantasidrakten til Hilde etterhvert som arbeider strider frem jeg :)

by mlekoshi