(✿◠‿◠) Gratulerer med dagen til Frank ! (✿◠‿◠)

torsdag 13. mai 2010

I dag fyller Frank 30 år ! Tenk at han er 30 år allerede ! Håper han ikke går inn i noen 30-årskrise :P

Jeg og Hilde starte dagen med å pakke inn gavene og lage gavebord før Frank og August sto opp sammen med oss. Da sang vi bursdagssangen, skøyt med konfettipistol og holdt frem en muffin med sånn greie som freser ut masse greier på.

Hos oss fikk han en iphone, en kvalitetspeppekvern som han ønsket seg (og samtidig sender jeg kraftig hint om at jeg ikke vil bli 30 år og ugift) og en pose med kosekveld for to, med hans favorittpotetgull, favorittsnop, colabokser, kubbelys og filmen Arn som han har ønsket seg lenge (men jeg ikke har lys til å se). Han har fått masse kjempefine gaver hos alle andre også og deriblant en del penger slik at han kan kjøpe seg ting han trenger og fikse tennene sine ferdig.
Etter frokost laget jeg og Hilde kake til bursdags"barnet". Den ble...
... mektig. Litt for mektig for min smak. Den heter chocolate fudge cake og er tre bunner med masse sjokoladefudge på.
Resten av dagen har vi hatt litt besøk og slappet av - og telefonen har selvsagt ringt i ett ! I morgen skal vi jo ut å spise, så vi feiret ikke så mye i dag. Men tar det igjen i juni med grillfest for Frank og kompisen som begge har fylt 30 år de siste månedene.

I dag har det vært DET kanonværet nesten hele dagen, og August tok seg en liten krypetur på verandaen. Lille vintergutten var storfornøyd - og kommer nok til å elske å begynne å krype ute nå som snøen forsvinner. Den lille luringen vårs !
Oppdatering om fantasidrakten: Har ikke fått sydd noe i dag, siden det er bursdagsfeiring, men regner med at jeg tar det igjen før vi får besøket hit i morgen :)
August sliter litt om natta nå, som er normalt for alderen, så jeg skal køye nå. Ingen jogging verken i går eller i dag. Tar det også igjen i morgen formiddag tenker jeg ?! God natt !


3 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med vel overstått til Frank. Bare si fra om dere trenger barnevakt :) Hilsen Fam :)

Silje sa...

Gratulerer med overstått :D

Elise sa...

Takker fra Frankern :)

Fam: Vi var på steakers i går når mamma og pappa kom - men kanskje vi spør dere om barnevakthjelp før dere aner :P

by mlekoshi