Redusert...

mandag 24. mai 2010

Jeg var på jentekveld med tapas og vin på lørdagen, og er enda lettere redusert. Var verken dritafull eller i seng så veldig veldig sent heller, men er enda lettere redusert. Det lover ikke akkurat godt for neste helg det da. Som jeg har skrevet tidligere så skal jeg på jobbtur neste helg, og det blir nok en heidundrende fest. Vi skal bo på hytter, og fokuset ligger på det sosiale. Heihu ! Dette var nok bare en liten forsmak av hva som venter neste helg, og lørdagen var egentlig første gangen jeg drakk siden jeg ble gravid med August før jul i 2008, så hele prosjektet er egentlig ganske bombesikkert: jeg kommer til å bli full og dårlig ! Og ikke får vi sove lenge på lørdagen heller, for da skal vi ha gruppearbeid kl 0730 på morgenen - uansett hvilken tilstand vi er i - så det legges heldigvis ikke opp til at vi trenger å ta lørdagens begivenheter så veldig seriøst.
Jeg har endelig fått lastet over noen bilder fra 17.Mai, en hel uke etter.
Vi hadde jo en superdeilig 17.mai med frokost på verandaen og masse varmegrader. Så August sin første 17.mai ble den varmeste Tromsø har hatt på over 70 år.
Jeg satt og sydde på festdrakten til Hilde helt til vi dro ut døra. Jeg tenkte jo jeg skulle ta detaljbilder av broderi og slikt, men det får bare vente til når jeg skal sy den ferdig en gang.
Jeg ble fornøyd med den, men den har noen småting jeg tenker å fikse på. Jeg har ikke fått brodert ferdig rundt staken nede, og skal sy et nytt forkle på drakten. Og jeg har enda ikke fått brodert ferdig på ryggen på vesten. Men det kommer !

Et lite detaljbilde iallefall - trykk på det for å få det større.Lillegutt var også en knakende kjekk kar iført festdrakten mor kom med - og her har vi glemt å ta på han skoenen før vi tok bilde. Men så så kjekk han var ! Jeg skal legge alle aksjene mine inn for å få han til å ønske seg en bunad til konfirmasjonen ! Har nemlig gitt opp å få Frank til å ønske seg det. Håper August blir litt tøffere enn pappaen sin.Huuuurrrrra for 17.Mai ! August triller i sitt første tog.


Etter toget koset vi oss i byen en stund før vi dro hjem og grillet til 10 personer på verandaen sammen med hele familien. Veldig koselig 17.mai. Det blir nok lenge til vi får en så fin 17.mai iallefall !
I dag skal Hilde i bursdag, og mitt store prosjekt for dagen er å vaske klær og stortere klær i klesskapet. Har et tonn med klær som jeg ikke kan bruke enda og som bare støver bort. Wish me luck !


3 kommentarer:

Silje sa...

Masse fine bilder. Lykke til neste lørdag, du får prøve å ta det med ro ;)

Liv-Inger sa...

Hihi, første jobbfesten etter svangerskap og fødsel er alltid artig. Trikset er å ta det litt med ro. Meeeen, lettere sagt enn gjort, gitt. For det er jo helt knall å endelig kunne slå ut håret sammen med gode kollegaer igjen, så alle gode forsetter har en tendens til å ryke ;-) Jeg krysser fingrene for at det går bra!

Kjempefine bilder fra 17. mai. Vi hadde virkelig flaks med været her nord. Drakten til Hilde var nydelig! For et arbeid, sier jeg bare. Du er flink!

Ha en fin-fin uke!

Elise sa...

Tusen takk ! Kunne egentlig tenkt meg å sydd meg en egen drakt også, men ikke akkurat nå :P

Hehe, ja - er med skrekkblandet fryd at jeg setter med på bussen på jobbtur på fredagen. Menmen. Det får gå som det går. Jeg skal iallefall ha godt med smertestillende med meg *knegg*

ha en fin uke begge to :)

by mlekoshi