Boys will be boys...

fredag 18. juni 2010

Lillegutt "krever" en trilletur om dagen - og da må den gå forbi gravemaskinene borti gata her - og forbi hovedveien hvor alle biler, busser og lastebiler kjører. Snuppa var aldri SÅ intressert i noe. Jeg skjønte virkelig at "boys will be boys" da han tok en av barbiedukkene til snuppa og dyttet den bortover gulvet samtidig som han laget billyder. Lille søtingen !


I natt har vi hatt våkenatt - og jeg ANER ikke hvorfor ?! Han var bare veldig våken og skrek mellom kl 0130-0400. Djises så trøtt jeg er nå da ! SÅ da en av naboene dro frem kantklipperen like etter at August var sovnet ble jeg litt.. sint inni meg. Og når han da våknet så bæsja han.. for så å ikke få sove igjen. Aaaaarg! Nå skal jeg ordne meg før jeg skal på babytreff her i gata.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi