FERIESTAAART !!

fredag 2. juli 2010

I dag tidlig kjørte Frank fra Tromsø, og han er i skrivende stund på vei til Bodø. I morgen kjører han videre til Oslo for å møte oss der på søndag. Så her sitter jeg alene med to svært (!) aktive unger med lopper i blodet - og en hund. Hjelp :) Jeg skal i tillegg pakke ferdig og sy ferdig de neste to dagene. Så nå må jeg finne på noe lurt. Jeg tror det blir tidlig seng i kveld, og mye tid ute i skogen og på lekeplassen i morgen :)


Bilder av den fiiine nye bilstolen til August montert i bilen. Her er altså en HTS besafe combi X3 ISOfix i en ford mondeo stasjonsvogn 2010modell. Passer veldig bra.

Og lillegutt sitter virkelig som en konge i stolen sin ! Og endelig ser han alt som skjer utenfor bilen. Det ble veldig fort stille når vi var ute å kjørte første gangen med nytt sete. Lite klaging, for nå var det mye å se på.

Nå skal jeg lage middag og kose meg med ungene før jeg skal få dem i seng. Kisses !

Ingen kommentarer:

by mlekoshi