Snart er vi tilbake i Tromsø til hverdagen...

onsdag 21. juli 2010

Men først skal vi være i Harstad et par dager til - og i morgen skal vi kjøre en "liten" svipptur ut til Andøya til mine besteforeldre slik at de skal få hilse på ungene. De har ikke sett Hilde siden hun var liten baby og August har de aldri sett. Så det blir koselig det ! Men hufff hvor lei jeg er av å kjøre bil !!

Når vi kommer til Tromsø er det bare en (!) uke til August starter i barnehage og Hilde starter på SFO. Skumle greier. Jeg GRUER meg til at August skal være hele dager i barnehagen :( Men det går nok bedre en vi tror...

Men vi MÅ ha en del klær til August - han har kanskje en brøkdel av det Hilde hadde når hun var lita. Og vi mangler veldig ofte bodyer, klær og småting til han. Og nå må vi ha en del mer til barnehagen også. Så det må vi få i orden når vi kommer til Tromsø. Hilde skal selvsagt ha litt skoleklær, men har fått litt skoleklær og nye sko til skolestart fra mor og far her i Harstad. Så der gjenstår ikke SÅ masse. Hun fikk seg nytt penal til skolestart når vi var i Oslo. Og om det ikke skulle være nok så har August bursdag få dager etter barnehagestart. Så jeg "jobber" med ønskeliste over ting han trenger - og vi aner ikke hva vi skal gi han enda.. Hilde har bursdag om litt under tre måneder så der har vi enda god tid på oss.

Vi har mye spennende i vente når vi kommer tilbake til Tromsø for å få orden på vår tilværelse. Skrev jo mye om dette før vi reiste på ferie, og nå tror jeg at vi har løsningen. Kommer mer tilbake til dette når vi kommer oss hjem til Tromsø !

Men først skal vi kose oss i noen dager til. I dag var vi på grottebadet i Harstad i mange timer. Hadde det strålende alle fire. August hoppet til og med over den ene blunden sin. Han ville mye heller badet i det deilige vannet og koset seg i strømbassenget hvor vi fløt rundt og drømte oss bort til varmere strøk. Vi HÅPER at det skal bli en mirakelløs løsning på at vi skal få råd til en liten ferie i varmere strøk nå i vinter. Men vi får se. Time will show !

Ingen kommentarer:

by mlekoshi