Te amo ! + edderkoppbilder *advarsel*

torsdag 29. juli 2010

Nå har jeg vært hjemme med ungene i fire dager - og det er både deilig og slitsomt. Vi har tatt et ekstra "skritt" i få-et-bedre-liv-planen vår. Et midlertidig skritt som forhåpentligvis ikke varer så lenge. Frank kan snart observeres i vekteruniformen igjen - men bare en gang innimellom. Blir ikke enkelt å både jobbe i teamlederstillingen og som vekter. Derfor håper vi det ikke blir så lenge. Jeg er også å leter etter alternativer - men noen må passe på ungene. De skal ikke måtte lide nå. Så det blir nok flere uker som denne fremover.  - need to suck it up.Lyspunkt ? Ja, August bæres nå rundt i denne kule Mei taien med dragevinger. Søtingen :) Jeg jobber med en liten instruksjon på hvordan en lager en MT som jeg tenker å legge ut etterhvert. En video-tutorail - men det innebærer at jeg må sy to MTer, en med sovehette og en ute, så det blir ikke de nærmeste dagene.Sjekk forresten dette monsteret av en eddis som bor utenfor det ene vinduet vårt ! På bilde nr. 1 får du inntrykk av hvor stor kropp den har. For kule bakpå er større enn et kronestykke ! På nr.2 ser du mønstret bakpå. På disse bildene ser den faktisk mindre ut enn hva den er for her har den gjemt "beina" under seg og klistra seg inn i kroken siden det regner. Når den "bretter seg ut" er den svææær. Nå er ikke jeg redd for edderkopper eller andre småkrypdyr. Men denne er nesten litt ekkel. Frank har lov skuddpremie på den - men jeg tror jeg må "fange" den og sette den ut i skogen. Den er liksom ikke noen innsekt lengre.. det er et stor beist ! Og da greier jeg ikke å drepe den. Nemlig ! Jeg har *flau* problemer med å drepe en flue jeg. Patetisk ?!

Nå tror jeg at jeg skal grave meg ned et par dager... håpe på finvær og bedre tider.


2 kommentarer:

Silje sa...

"Free Willy?" Eller Petter edderkopp kanskje.... Jeg syns ikke det gjør noe at du ikke liker å drepe den, jeg. Jeg syns det er sjarmerende.

trine sa...

iiih! for et beist!

by mlekoshi