Vi har en stor 1.klassejente !

fredag 20. august 2010I går startet vår store jente på skolen ! Det var en veldig spennende dag og Hilde var høyt oppe hele dagen.

På vei til skolen. Hilde studerer spent det nye penalet hun kjøpte i sommer. Det har ligget gjemt bort helt til i dag og nå gledet hun seg veldig til å bruke det.


På skolen måtte vi venter litt før de hadde opprop av alle de 59 barna som skulle begynne i 1. klasse på skolen. Alle fikk håndhilse på rektoren før de gikk inn i sin nye gruppe/klasse. Hilde var så heldig at hun kom på gruppe med alle venninnene sine og flere andre i gaten. Stor stas !


Hilde har funnet plassen sin, og her er hun med den nye læreren sin. Stolt som en hane !


Og så fikk hun endelig den knæsjorange ryggsekken hun har hørt så masse om. Stolt som bare det bruke hun lang tid på å legge alt i sekken når hun fant plassen sin.Resten av dagen var det litt prating, mye kos og masse lek !....Før vi avsluttet med is og en pizza på Yonas. Da vi kom hjem prøvde hun å skulke unnav den første leksen sin.. hehe.. hvordan skal dette gå ?

Men vi fikk filmet henne da hun, helt uvitende til at hun ble filmet, satt å gjorde leksene sine senere på ettermiddagen. Når Hilde synger så er hun glad. Her synger hun om at hun har sin første skoledag - verdens beste dag - og om bamsen hun hadde lekse om å tegne og finne navn på. Og om Karsten og Petra som også hadde bamser - og Petra som fikk bamse da de var i Danmark.. :)


7 kommentarer:

Silje sa...

Åååååå hun er til å spise opp!!!

Gratulerer så mye med skolejente, vennen :)

trine sa...

hihi ble nesten litt rørt, jeg. Tenk å ha sin første skoledag! Store jenta!

Liv-Inger sa...

Gratulerer med stor skolejente i hus! Så bra at hun hadde en fin-fin første skoledag :-)

Flotte bilder!

God helg, dere!

As sa...

åååh.. så herlig film dere fikk snikfilmet! Herlig å se gleden hennes=) Tenk, første skoledag.. Owwæææ.. tiden den flyr! Flotte bilder av ei stor og stolt jente=)

Elise sa...

Hehe, ja det er ikke til å stikke under en stol at det ble noen skjulte tårer ja :) Tiden flyyyyyr og plutselig har vi to skoleunger - iiiikkk ! Det var en herlig dag, så håper jeg at det bare er positivt fremover også.

Gikk det bra på skolestarten for dere også Liv-Inger ?

God helg til dere alle :)

Anonym sa...

Hærlige hærlige STORE lille Hilde. Vi er så stolt! masse klemmer fra tante godis, onkel Kyrre, Julie og David

Anonym sa...

Dette var altså det søsteste innlegget. Er ei rimelig stolt gudmor som sitter her med tårene i øynene, ja ! Så stor hun er blitt...

by mlekoshi