What if I'm not a superhero? What if I'm the bad guy?

onsdag 25. august 2010

Yeeesss ! twilight igjen. Jeg leste ferdig "breaking dawn" for ei uke siden. Deilige deilige boken ! De første 500 sidene gikk unnav på et par dager. Men så slo det meg, helt plutselig, at hvorfor leser jeg denne boken fort ?! Når den er ferdig så er det ikke noe mer twilight. De siste sidene gikk, som dere skjønner, veeeldig sakte. Men det måtte jo ta slutt en gang. Så i dag måtte jeg, etter sterke anbefalinger av en twilight-kyndig venn, gå innom ARK og kjøpe de tre først bøkerne på salg. Ta 3 betal for 2, pocketutgave og på engelsk. Så nå gleder jeg meg til å lese dem også for det ryktes at de er litt er utfyllende enn hva filmene var. Jaja, nok twilight herfra *kremt*.

Dagen i dag har vært energitømmende. Men jeg kan skrive mer om det i morgen nå jeg forhåpentligvis har mer energi. Men dagen i bilder:På jobb.. Denne uka jobber jeg med dugnader på fagområdet hvor Frank er teamkoordinator. Nytt område for mitt vedkommende, men det er alltid morsom å teste nye ting og utfordringer. Men systemet blir vi vell aldri helt klok på... Iallefall ikke siden vi har et eldgammelt system - så jeg får jeg litt systemhjelp mens jeg sitter godt tilbakelent med føttene på bordet. Av og til er det greit med samboeren på samme arbeidsplass :PFør jeg dro for å hente ungene i barnehage og på SFO så måtte jeg ta litt behandling, aka solarium. Jeg er atopiker. Nå er høsten over oss, og vi har nesten ikke hatt sol i sommer. Det hjelper heller ikke at vi sliter med masse masse forskjellig for tiden. Da klør jeg.. MASSE ! Så nå knasker jeg antihistaiminer og tar litt sol.Etter middag kastet Frank meg ut fra huset med beskjed om å ha litt egentid siden jeg er så sliten. Så jeg dro på SATS og ble deilig sliten på tredemølla.. og supplerte med et par tortur-redskaper (som også bærer navnet treningsapparater). Da jeg kom hjem ble jeg sendt rett inn på badet hvor det var lys overalt, tappet i boblebadet... og ikke minst: En veldig søt lapp og den første twilightboka som lå å ventet. Så da lå jeg og duppet i boblebadet i en stund før jeg ble utålmodig. Nå er det kveld. I morgen er det ny dag, nye utfordringer og krisemøte på jobb. Hallelulja !


3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Så søt Frank er da, som tapper i badekaret og legger frem bok og skriver lapp. En keeper, skjønner jeg ;-) Godt du har kosa deg i dag! Lykke til på jobb i morgen :-)

Anonym sa...

korr har du fådd tak i den typen din??? For han e ikke nåkka prototype ska du bare vite;)
heldige du...

Elise sa...

haha.. vell, plukket han opp iløpet av studietida :P Frank er en snill og herlig gutt :)
Helt klart en keeper :P

by mlekoshi