Øhm... kunne hatt samme overskrift som forrige innlegg.

fredag 24. september 2010

Visning over. Pjuh ! Sinnsykt slit det der. Vi jobbet helt til kl 23 i tirsdag kveld, og på onsdagen var det et himla stress. Deilig at det er over.. foreløpig iallefall. Vi har nå tre par som er intressert og melger skal følge opp fremover. Og alt var over for et par uker tenkte jeg... Frank kjørte til Bodø i dag og jeg er alene med ungene. Tror du ikke at telefonen ringer i det han svinger ut av innkjørselen. Det var megleren og har hadde et par som var vedlig intressert i visning i morgen. Iiiikk ! ikke nok med at jeg er alene med ungene i helga, men nå må jeg strigle huset på nytt til i morgen kveld. Åssen i huleste skal jeg greie det ? Jeg har innkalt forsterkninger i visningstiden, og HÅPER at jeg får gjort det meste mens lillegutt tar formiddagluren sin. Så får det bare stå til. Men det blir iallefall alt annet enn en rolig helg.

Se hva jeg fant i Coop sin kundeavis. Jeg lurer på om den er noe bra ?! Denne står på ønskelista iallefall. Det hadde nok gjort dagene bedre etterhvert. I går var den verste energilabre dagen på halve evigheten, og jeg var sikker på at jeg skulle sette meg ned å bare grine på gulvet. Satt en time på jobben og bare stirret på dataskjermen. Herrrlig ! Nå er unge nr. 1 i seng, og jeg venter på at unge nr. 2 skal komme hjem. Har allerede ryddet i en time, så jeg skal gå å gjøre litt til før kvelden tar meg.Ingen kommentarer:

by mlekoshi