Reparere stolen ?!

lørdag 25. september 2010Ja, jeg tror det. Det gikk bra med Hilde altså, og vi lo godt etterpå. Men det er på tide at vi fikser den stolen nå... Men vi venter sikkert til vi skal flytte en gang og kjøper nytt.

Det har vært helt utrolig hektisk i dag, og nå holder jeg på med legginga av snuppa som sitter her å spiser kvelds. Like før visningen så bæsja August, og fortsatte å bæsje før jeg fikk skifta ferdig på han, og når jeg endelig fikk fjernet all bæsjen overalt så tissa han og sto og hoppet i tisset før jeg fikk tak i han igjen. Men det er himla deilig nå når det er ferdig. Og takk til Fam for hjelpen med hunde og August-pass under visningen. Ja, og tipser om hvordan en får det til å lukte nybakte kanelsnurrer uten å egentlig ha baka noe som helst, hehe. (Tips: illfast skål med sukker og kanel i varmlufstovenen). Nå skal jeg bare få snuppa i seng, så skal jeg SLAPPE AV, og kanskje se en film eller noe?! Hva gjør man egentlig når man er alene en lørdagskveld ?!

Glemte å fortelle at snuppa hadde klassens bamse "Pepper" på besøk på onsdagen. Det var nesten litt komisk å se på hvor utrolig oppslukt hun var i at han skulle oppleve masse den ene dagen han var hos henne. Og med den fulgte det en bok som vi skulle fortelle hva han hadde gjort denne dagen og tegne/putte inn et bilde det hele. Og typisk at vi fikk den på årets travleste dag med helsestasjon, visning og jobbkaos. Alle de andre hadde skrevet i boken alle turene "Pepper" hadde vært på, og all den gode middagen han hadde spist. Hos oss var det hesebleskaos med "Pepper" med på helsestasjon, på jobb, på visning og med Burger King til middag. Haha.. jeg føler bare hva de andre foreldrene tenker når boken går på rundgang i klassen. Jaja.. får ta det igjen på neste runde.

2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

*humre*

Unnskyld meg altså. Men nå måtte jeg le litt for meg selv. Hun så ikke helt fornøyd ut tøtta der hun lå og kavet på golvet ;-)

Vi har en tendens til å ha tomatsuppe til middag når vi får disse barnehage- og klassebamsene med oss hjem. Eller brødskive med egg liksom. Aldri hjemmelagde kjøttkaker i selvbrunet brunsaus og med selvplukkede tyttebær og en dæsj ertestuing. Det kan jo ha sammenheng med at jeg til dags dato ikke har lagd kjøttkaker selv. Men ærlig talt. Vi har da ofte noe mer spennende enn tomatsuppe?! Kan ikke disse bamsene komme til oss når vi har kyllingwok for eksempel?

Ha en fortsatt fin helg! Håper visningen(e) gir resultater snart :-)

Elise sa...

tihi.. ja, vi lo godt lenge etterpå - og videoen har blitt en stor slager for både liten og stor her i huset i dag :P

Hehe.. ja, tomatsuppe. Det fordrar jeg virkelig ikke ! før spiste vi det hele tiden, men så var vi en tur i Spania og spise det til lunsj hver dag. Hilde derimot - hun ELSKER tomatsuppe. Sidetracked again :P Ja, altså.. neste gang "Pepper" kommer hit så skal vi virkelig hive oss rundt og lage det opplegget - sånn for syns skyld og for å gjøre opp for det forrige besøket :P

by mlekoshi