Rolig, mamma !

lørdag 18. september 2010

For jeg er sikker på at du fikk hjertet i halsen når du så denne saken på vg.no. Så: Nei, mamma. Jeg har selvsagt ikke tenkte å legge ut undertøysbilder av meg selv for å komme med mitt bidrag i saken. Men ja, jeg beundrer Helle Vaagland som gjør det. Virkelig.  Og så vil  jeg legge ved linken til "The Shape of a mother" til oss som er så heldige at vi har fått små engler som kanskje har endre kroppen vårs litt.

Kommer med et innlegg senere i dag tenker jeg.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Ekte kvinner sitter på cafe med bærbar mac og spiser brownies og klager på FRP, uekte kvinner tenker over hva de spiser og trives med å se bra ut!For noen slemminger! hvordan våger disse uekte kvinnene å gi andre dårlig samvittighet, de er jo tross alt ikke ekte mennesker!

Elise sa...

Kjære lille venn. Tror du "mister" poenget MITT littegrann.. ;)

Liv-Inger sa...

You and me both, Elise! Beundrer Helle Vaagland for det hun gjør. Virkelig. Men verden er ikke klar for meg og valkene mine... ;-)

Elise sa...

Haha.. tror ikke du har så mange valkene å skilte med Liv-Inger :P Nei, jeg er nok heller ikke klar til å vise frem meg selv til verden, det er iallefall sikkert. Og det handler ikke om å tenke over hva man spiser frk. anonym over her :)

Anonym sa...

Hva er poenget da? Det virker jo som at mange damer ser på det som et angrep mot dem personlig når andre damer liker å dolle seg opp og passe fasongen. Skal man bare la seg forfalle slik at de som ikke er fornøyde med seg selv skal føle seg bedre? Så det er ikke nok lettkledde bilder av 'ekte' damer i offentligheten, men så knips i vei da, eller står de 'uekte' damene bak dere og sier "nei du får ikke lov."?

Elise sa...

Poenget er at Demi har operert kroppen sin en rekke ganger. Og verken Aulie eller Demi er representativ for hvorden 95 % av kvinner virkelig ser ut i dag. Det handler ikke om å ta vare på seg selv eller dolle seg opp. Arv spiller inne i bildet, og er du så heldig at du har fått et barn eller fler så har kroppen garantert endret seg en del. Og alle har da ett eller annet de ikke er fornøyd med og kvaler med å stille opp naken offentlig. Jeg hadde lettere stilt opp halvnaken hvis jeg hadde kroppen jeg hadde før jeg fikk barn. Men nå ville jeg aldri gjort det. Uansett hvor mye jeg hadde tatt vare på meg selv og dollet meg opp hadde ikke det skjedd. Men det er bare plass til en type kropp i media, og det er gjerne en redigert utgave...

QQQQQQQQQ sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
by mlekoshi