Sarcasm - just one of the services I offer.

søndag 26. september 2010

disFøler at jeg må pressiere noe. Jeg har fått litt tilbakemelding(er) i dag. Jeg elsker familien min og min kjære. Jeg er flink å ytre frustrasjon, irritasjon, fortvilelse og negative følelser her inne og på andre medier som for eksempel facebook. Kanskje ikke fullt så flink å videreformidle positive følelser når det inntrer. Og jeg er ironisk og sarkastisk. MEN det betyr ikke at jeg ikke er en positiv person IRL. Joda, jeg graver meg ned og tenker med engang worst-case-scenario og blir heller positivt overrasket heller enn å bli skuffet. Men når jeg skriver her inne at jeg vil grave meg ned og jeg kanskje ytrer et sarkastisk innlegg på facebook om at jeg snart har lyst til å auksjonere bort en av mine elskverdige barn så betyr det selvsagt ikke at jeg skal gjøre det. Jeg har tidligere skrevet flere innlegg om å kunne utrykke sine følelser og si ifra hvis en ikke har det bra. Og det er jeg flink til. Men kanskje jeg må være flink å utrykke det til hele verden, og ikke bare mine nærmeste når jeg har det BRA ? Ok, skal innrømme at dette ikke er en bra periode for meg, så da blir det litt vanskelig å skrive et happy-happy innlegg om at jippi, i dag så smakte lunsjen bra. Men kanskje jeg trenger litt positiv energi og karma rundt meg ? Lete litt mer etter positive øyeblikk og holde fast i dem ? Ellers.. jeg er ikke slik jeg fremstår på nett. Iallefall ikke 100 %. Joda, jeg har av og til fått høre at jeg er skummel IRL. Jeg kan være direkte i visse sammenhenger, og bestemt. Og ja, jeg har en usynlig mur rundt meg, som ikke så veldig mange får komme innenfor. Noen kommer innenfor veldig fort, men andre tar det lengre tid med. Anyways: tror jeg konkluderer med at jeg jobber med saken.

Så sorry verden !

Ingen kommentarer:

by mlekoshi