Suuuperman !

lørdag 18. september 2010

Vi brukte nesten 3 timer av ettermiddagen på legevakten før vi fikk komme inn. Og ganske så riktig så har lillegutt ikke blitt bedre. Eller.. halsen har blitt bedre, men ørene har blitt verre. Og etter 4 dager med feber så fikk han en ny sterkere og mer bredspektret medisin som vi ga i en engangsdose i ettermiddag. Nå håper, og tror vi, at lillegutt skal slippe mer feber og vondter for denne gangen. Men når han er høy på smertestillende og febernedsettende så er han tilnærmet normal. Og i ettermiddag løp han rundt i superman-bodyen sin og var rett og slett råkul ! Lille-store-aktive gutten min som er verden beste gutt.

Vi holder på å rydde mest mulig til visningen på onsdagen, så helga renner nok bort i ingenting den. Og vi er, ja gjett hva da ?, nemlig.. slitne. Jeg holder på å lage et lite innlegg her inne om å dekorere klærne til ungene, men det får komme en dag nå når ikke timeplanen er helt full. Her er iallefall en liten sneak-peak.2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Så bra at han fikk ny medisin. Håper den gjør nytten!

Kul han var i Superman-bodyen sin da! En riktig staselig kar!

Elise sa...

Ja, nå har han endelig blitt litt bedre ! utrolig deilig etter en uke med vondter.

Hehe.. ja, er den ikke kul ! jeg har et lite photoshoot-opplegg planlagt med denne greia her. Med engang jeg får tid til det, that is... :P

by mlekoshi