How to carve a pumpkin

lørdag 30. oktober 2010

Google it - cause I wish I did. Neida, det ble greit. Men jeg skulle ønske jeg kjøpte et litt større gresskar. Fikk ikke tilpasset motivet til et så lite gresskar, så munnen ble litt for stor. Men syns det ble kult likevell jeg.

1. Skjer av toppen og fjern innholdet i gresskaret. Det tok faktisk uventet lang tid å fjerne alle frøene og innholdet. Da fikk Hilde nok og gikk og satt seg for å se på TV - og ga meg beskjed om å si ifra når vi skulle gjøre noe morsomt. Jenter...


2. Tegn på gresskaret der du skal skjære ut. Freestyle eller last ned en mal via google.


3. Skjær i vei ! Hadde bare et simpelt knivsett som jeg brukte. Men hvis du tar en tur innom ebay - søk på pumpkin carving kit og kjøp.  Litt sent i år, men kanskje greit til neste år.Slik ble den altså


Spooooooky ! Hehe.. ta en titt på disse her:Ehh.. neste år.

by mlekoshi