Mobilblogg: på vift

lørdag 23. oktober 2010

Vi har lånt bort huset vårt og er en tur i Harstad for å delta i dåpen av søte Maja :) slitsom dag i dag med besøk av grottebadet, shopping og mye grilling av trøtt lillegutt. Men det jeg skulle skrive om er en nydelig butikk her i byen; lykke og Lukas. AKKURAT slik jeg vil ha min drømmebutikk en gang. Fikk tatt noen bilder av butikken, men ikke alle delene. De har også en egen Facebook gruppe som jeg kan legge ut når jeg ikke blogger via iPhonen.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

For en herlig butikk! Virkelig! Skulle hatt en sånn en i Tromsø. Barnas hus blir så upersonlig liksom. For all del, man finner det man trenger der. Men atmosfæren mangler.

Har vært hektisk for tida, så jeg har ikke fått kommentert på bloggen din. Men nå har jeg lest meg opp om Tore og husnøkler som manglet og Halloween og i det hele tatt. Skjønner at dere har det hektisk, dere også.

Ha en fortsatt fin søndag!

Elise sa...

Ja, ikke sant ! Slik burde vi få i Tromsø ! Kanskje engang i fremtiden *drømme*.

Haha - ja, hektisk er liksom bare slik denne høsten blir tror jeg. Dere er fri for vann dere og ?! Jeg leser din blogg også, men får ikke kommentert alltid - må bli flinkere der kjenner jeg.

Ha en strålende mandag :)

by mlekoshi