Når du er trøttere enn trøttest er det like før du rett og slett sovner i bilen, på kontoret, i kaffepauser, under middagen, mens du blogger osv. Det ble en sen natt og en tidlig morgen i dag. Har allerede slettet gårdagen fra minnet og gikk på med friskt mot. Men det hjelper ikke når en ikke har mange timer med søvn i ryggsekken. Jaja.

Dette blir igjen et bursdagsinnlegg i bloggen - men jeg syns det er så koselig å styre med dette - og velger å tro at dere også liker det.

Innvitasjonene til jentebursdagen søndag fra 12-14.


Innvitasjonen og "kinobilletten" til filmkvelden.


Stæsjet til begge bursdagene er klappert og klart. Mangler bare noen småting - og gavene til snuppa.


Før jeg fant de nydelige barbiekjolene jeg har skrevet om her i bloggen så fant jeg noen veldig billige kjoler. Regnet egentlig med at de var skikkelig dårlige siden det kostet live over 30 $ for 15 kjoler - men ble heldigvis positivt overrasket når jeg fikk dem i posten i dag. Tror Hilde kommer til å like disse kjolene også. De er kjøpt her på ebay og det tok 10 dager fra jeg bestilte dem til de lå i postkassen i dag.ENDA mer kakestæsj... denne gangen har vi flytende glukose, spiselig lim og cupcake spiss.


og som alle fikk med seg så kom vinteren til Tromsø i går, og det samme gjorde minusgraderne. Hilde passet såvidt enda vinterskoene fra i fjor, men August har jo aldri hatt vintersko. Etter barnehagen hastet vi på skoshopping.... sammen med resten av Tromsø. Måtte le litt - for det var normalt lite folk på Jekta storsenter - helt til vi kom inn på skobutikken - for der var det fult gitt ! Vi har undersøkt litt rundt sko en stund, og tror vi har funnet fasiten. Så håper vi at dette stemmer da. Ecco sko fungerer ikke i Tromsø. Ikke når det er typisk-beinkaldt-vinter. Kanskje mild-vinter-dagen eller vår-og-høst-dagene. Men aldri når det er skikkelig kaldt. Viking har vi vært ok fornøyde med tidligere, men August greier ikke støvler som går langt oppover leggene. Så vi ble varmt anbefalt disse kavatskoene. De er vanntette helt opp til der skinnet starter - og skinnet skal impregneres hver 2. uke. Den informasjonen jeg har fått om skoene er at det er en slitesterk, varm sko - og at her i Tromsø har det vært venteliste på den. De sitter ikke helt tett rundt foten slik som f.eks. eccoskoene gjør. Og dette gjør at knøttet ikke blir kald på foten når han setter seg ned for å leke i snøen. Koster litt, men ikke SÅ masse - og jeg er veldig spent på om den er så bra som alle vil ha den til å være.  

4 kommentarer:

Miamaia sa...

Så Kavat er bedre/like bra som Ecco til småttiser? Iris er jo like gammel som August, og vi har foreløpig ett par Kavat av samme type som du viser bilde av, og tenkte å kjøpe Ecco goretex i tillegg, men nå ble jeg usikker.

Elise sa...

Her i Tromsø ville ikke ecco-skoene være varme nok. Det er vår erfaring, og det opplyser også skobutikken om. August greier heller ikke å bevege seg vinterskoene deres som går høyt opp. OG de er ganske tettesittende. Når de små sitter mye i ro trenger dem (vistnok) større plass i skoen for å ikke bli kald. Så vi har fått opplyst at disse skoene er de aller beste til Augusts fot og Tromsøs klima. De finnes jo også i en utgave som har snøring.

Anonym sa...

Vi har brukt Kavat til vår sønn de siste to vintrene, og også i år har vi kjøpt inn Kavat-sko for Tromsø-bruk. Gutten vår holder seg god og varm, og han har enda ikke blitt våt eller kald i dem - og han er aktiv! Håper dere blir fornøyde, det er i hvert fall vi!

Miamaia sa...

Tusen takk for svar! Da vet jeg ikke helt om jeg skal avvente kjøp av enda et par vintersko siden hun allerede har et par nye Kavat i str 21. Hun har så liten fot enda at jeg er skeptisk til å kjøpe for mange par i tilfelle hun plutselig tar et veksthopp. Dessuten tipper jeg bestemoren kommer med noe à la Cherrox, så da kan jo de stå i barnehagen som backupsko

by mlekoshi