Daaaaaakkars !

torsdag 11. november 2010


Hahahaha ! ler så jeg rister her... og prøver å beskrive der hele med one-hand-typing. Jaja. Bildet var så dakkars-meeeeg ala bilder av Rune Rudberg på forsiden av se&hør med et alvorlig demonstrativt blikk og overskriften "Det var IKKE min feil".


Det ække synd i meg. Jeg har det ok.


Har bare pådratt meg en utrolig teit senebetennelse i handleddet på hånda så her sitter jeg med håndskinne og knasker voltaren. Hallelulja ! Ikke så mye å gjøre med den saken. (Men som dere ser så jobber jeg med expose-myself-prosjektet som jeg skrev om for noen dager siden).

I går kveld så brukte jeg god tid på kveldsmaten til lillegutt og når vi var ferdig så hadde han spist innmaten på to brødskiver, 1,5 yoghurt og en halv liten skål med havregrøt. Han var så mett at han nesten trillet i seng, og i natt sov han faktisk. Mulig det var maten, mulig det var vaksinen.. who knows ! Så i dag har jeg og snuppa vært hos legen. Snuppa har fått noe som heter Mollusker (virusinfeksjon i huden) som etterhvert har begynt å spre seg selv om hun ikke klør på dem. Men det var ikke mye vi kunne gjøre med dette så det måtte bare gå seg til. Jeg fikk sjekket hånden min, bestilt ny time for hjertekontroll (forteller om det en annen gang) og pratet litt om August med legen. Hun hadde ingenting å bidra med sånn på sparken utover å se ann almenntilstanden hans, og at det var normalt å hoppe litt i vekst. Vi får se det ann.


Mammas lille hjerteknuser. Mammas store hjerteknuser har ikke tid til bilder.


<3

Ellers så er Hilde også ganske preget av situasjonen for tiden, og er ganske vanskelig. Hun tester oss i enhver sammenheng og gir seg aldri. Jeg sier noe slik som "nei, det skal vi ikke gjøre nå," så svarer hun "jo, det gjør jeg likevell og uansett hva du sier mamma.. Uansett!".. og fortsetter å gnager om det iallefall ti ganger og til vi tilslutt blir sinte. Gaaahhh ! Hvordan skal man ha overskudd til å hente seg inn og ta kontroll på alt dette og løse alle disse problemene ? Ikke vet jeg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hei,hvor kjøpte du den håndleddstøtten?
har du hatt senebetennelse lenge/år liksom?hvor lenge bruker du den hver gang det er plagsomt??koselig blogg,skøy å lese...

Elise sa...

Hei !
Kjøpte den på apoteket her :) Tror det er apotek 1 ?!? Kan sjekke det.
Nei, det er første gangen og årsaken til det er jobben min og den ensformige måten vi kontorrotter jobber på :P Jeg går på betennelsesdempende midler, som jeg skal ta i en uke, så får vi ta det som det kommer.
Takk for hyggelig tilbakemelding ;)

by mlekoshi