Det blæs !

mandag 1. november 2010

Mhm ! Det blåser. Mye. Har akkurat vært å fisket hageputene ut av myra bak her, og reddet en sykkelhenger, et par blosterpotter og en snøskuffe. Vi måtte blir hjemme fra svømminga til snuppa i dag, for det var mulig at brua kom til å bli stengt mellom sentrum og her vi bor.


Brrr.. kaldt varmt, glatt og ekkelt ! Men samtidig veldig deilig å sitte inne nå da.

Og når jeg bladde litt lengre ned på Nordlys i dag så titter plutselig snuppa på meg:

Tihi.. halloween-monsteret mitt !

Nå skal jeg vare alene-mamma i et par dager, så jeg skal hoppe i seng tenker jeg. Har vært hjemme med August i dag siden han hadde tann-feber i går kveld. Men det er så håpløst å holde lillegutt fornøyd inne i dette været når han egentlig ikke er syk. Så: god natt kjære lesere !


2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Ja fy, som det blåser! Også her gikk vi glipp av ting i dag. For det første stormet vi fra jobb kl. 15 for å være sikker på å komme oss over brua. Da hadde gubben hørt rykter om 24 m/s. Men det var ikke så ille da vi kom dit. Bare 16. Men kulturskolen utgikk for L. Hadde vært kjedelig å ikke kommet seg hjem.

Satser på bedre vær resten av uka!

Elise sa...

Huff ja :/ Når Frank kjørte over brua sånn ca. i den tiden lå det faktisk på 23 m/s, så det kunne fort blitt stengt. Best å bare forskanse seg hjemme når det er sånn :) Hørte jo at en stakkars fikk blåst bort skiboksen på brua, tihi:)

Ja, nå MÅ det bli bedre vær fremover. Når skal vi egentlig få bra vær ? Dårlig sommer, regnfull og kald høst.. Tør vi håpe på en hvit jul iallefall ?

by mlekoshi