Jeg har JULEFERIE !!

søndag 19. desember 2010

Og jeg skal ikke på jobb før i 2011 ! Dagene har virkelig bare rast av sted denne uken med juleavslutninger i barnehage og skole, jobbstress og ikke minst: Julegavestress.

Torsdagen hadde Hilde juleavslutning på skolen, med sang, kaker og kosestund. Her er et par klipp fra kvelden *stolt mamma*.

Det er så morsomt å se på hvor stolte og snufste alle foreldrene blir mens blitzene blinker vilt når barna sier et par søte ord eller synger en sang. Men herremin - dette er jo så nytt og så rart. Det er som å se lillegullet komme ut av skallet sitt jo *snufs*.

I helgen greide vi endelig å finne litt tid til å ferdigstille pepperkakehuset så nå står det i stuen på sjenken. Og.. vell.. det tar vell sånn ca. halve sjenken for det ble ganske så stort. Jeg hadde ikke noen plan med pyntingen, så det skal jeg notere bak øret til neste år. Pyntingen ble ganske så livlig etterhvert, for Hilde har aldri tålt sukker kombinert med masse e-stoffer så veldig bra. Ergo: Non-stop er ingen god ide.. Men livlig, det ble det.
Og til sist, før jeg stuper i seng, skal jeg skrive litt om August. Selv om jeg egentlig ikke vet om jeg skal tørre ? For jeg er så redd for at jeg skal jinx`e det hele så skal plutselig alt falle tilbake til det gamle. På tirsdag er det en uke siden han var hos manuelterapeut, og på torsdag sovnet han av seg selv når vi la han - og våknet ikke før halv seks neste morgen !!! helt fantastisk. Han har vært litt urolig, men ikke i nærheten av slik han var før. I kveld har han riktignok vært ganske urolig, men det er på grunn av hoste som gjør at han ikke finner roen. Jeg krysser fingrene veldig hardt for at vi faktisk har funnet løsningen for han nå, og at søvnrytmen også skal finne seg selv på permanent basis etterhvert. Det hadde vært helt ubeskrivelig deilig.

3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Herre min hatt, så deilig med juleferie da! Nyyyt dagene!

Også her har vi pyntet pepperkakehus. Eller det er svigermor som tar seg av det. Hun mekker hus og pynter sammen med ungene. Har gjort det i alle år. Ingen plan på pyntingen. Eller jo, planen er at det må være pynt OVERALT ;-) Gjett om minstetøtta syns det var stas å være med. Hun stappet uante mengder snop i munnen, og var høy på sukker i lange tider etterpå. Men men, det hører med :-)

Randi sa...

Jeg ønsker deg så inderlig ei god jul! Jeg tror August kommer til å soooooove hver eneste natt fra nå. Beste julegaven!
Og flinke, flinke Hilde som har blitt så stor. Hun smelter jo ethvert mammahjerte!
God jul Elise! Nyttig fridagene dine.

Randi sa...

Hahaha, iPhonen ville ikke at du skulle nyte fridagene dine, gitt, men det vil jeg!

by mlekoshi