Her ligger jeg altså på gulvet forran senga til August igjen. Det er flere uker siden vi har vært "her". Og med "her" mener jeg at August er dårlig og har vondt igjen. Han har smerter etter manuellterapi timen vi var på for to dager siden. Det er et skikkelig blast from the past og vi skjønner jo nå etter å ha hatt noen gode uker med August hvor plaget han har vært med nakken sin stakkars. Vi hadde selvsagt våkenatt i natt, akkurat slik som vi hadde før han ble behandlet. Og jeg skjønner virkelig ikke hvordan vi overlevde dette hver dag og natt i månedsvis - ja nærmere 9 måneder var det vell.

Jeg hører på at Frank lager mat oppe og ligger her å fryser på gulvet... Brrrrrr... Nå ønsker jeg veldig at August skal sove og ikke ha det vondt slik at vi får spist deilig nachos og kanskje jeg får sydd ferdig skjørtet ?!?!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei ;)

Søker bursdagshjelp av ekspert ;) For en stund siden lagde du cake-pops, har du oppskriften? Jeg lurer også på hvordan du lagde de kjempe fine rosa greiene du hang i taket? Og til slutt; produktene til filmkveld, hvor fant du de?
Ellers takk for en koselig, KREATIV og ekte blogg!

Elise sa...

Hehe - ja, bursdager LIKER vi :)

cakepopsene laget jeg etter oppskrift fra fantastiske Manuela: http://www.passionforbaking.com/blog/2010/07/25/pink-cake-pops/

De kjempefine råsa greiene i taket er ganske enkle å lage. http://www.theelise.com/2010/10/snuppa-mi.html

Hvis du ser på bildene her så tok jeg en del silkepapirark og brettet dem frem og tilbake slik som avbilder. Så brukte jeg en ståltråd og knøt på midten hvor jeg også festet fast nylontråd. Etter det var det bare å spre hver enkelt ark ut på både under og oversiden. Blir så fint atte !

Filmkveldproduktene er kjøpt litt rundtom. Popcornbegerne er kjøpt på den lokale kinoen. Godisposene har jeg kjøpt på ebay (søk f.eks. på candy paper bag eller candy striped paperbag). Invitasjonene laget jeg selv og brukte litt scrapbooking supplies på. Og til sist kjøpte jeg asjetter osv. fra helti100.no

Tusen takk for hyggelige ord ;)

by mlekoshi