Skulle gjerne skrevet masse nå...

mandag 7. februar 2011

... men det er visse ting som ikke passer å skrive om i en blogg. Og dette er en av dem. Dessverre. Kan vell bare si at jeg ikke er syndebukken, og at det ukulturer det må ordnes opp i. Det er slitsomt, og morgendagen blir nok verst. Gleder meg ikke.


Tilbake til det jeg skrev om endringer som kommer fremover. Ingenting skummelt altså. Det er jo slik at livet er et evig puslespill hvor en kjemper med brikker som skal på plass. Og av og til kommer de aldri på plass... av og til kommer de fort på plass. Ting må prøves ut før vi vet om det funker. Slik har vell alle det ? Men til poenget:  Bloggen skal endre seg litt og livsstilen skal endre seg litt. Ikke verre enn det :) Men det er likevel spennende syns jeg. Spesielt når en har sittet fast i et spor en god stund. Når det kommer til livsstilen så er bare så enkelt at jeg så meg i speilet i går. Ikke sånn fort i forbifarten. Men skikkelig SÅ meg i speilet. Og likte ikke det jeg så. Likte ikke MEG selv lengre. Så da må jeg vell gjøre noe. You will be the first to know when it goes down ;)

Jeg har sydd litt igjen *jippi* og skal innen et par dager legge ut how-to-bilder på et nytt fint jenteskjørt (hmm.. må vell sy noe til gutter snart...). Stay tuned.Ingen kommentarer:

by mlekoshi